TMGD Sınav Sonuçları ( TMGD Sınavı Hakkında Kamupersoneli Ziyaretçilerinin Yorumları)

9 Nisan 2016 tarihinde bu sene ilki gerçekleşen TMGD sınavı hakkında yorumları değerli ziyaretçilerimizden almıştık. Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı (TMGD) sınav sonuçları e-Devlet sitesi üzerinden kolaylıkla öğrenilebiliyor. e-Devlet şifresinin unutulması durumunda sistem üzerinden şifre sıfırlama isteği gönderilebilir ya da en yakın PTT şubesinden şifre temini gerçekleştirilebilir.

TMGD sınavı için gelen yorumların çoğunda sınavın oldukça zor olduğu belirtilmişti. Eğitmenlerin dahi sınavdan başarılı alamayacakları yönündeki yorumlar yoğunluktaydı.

Eğitmenler Bile Başarısız Olur

Ahmet İsimli Bir ziyaretçimizin yorumu “Bizleri bırakın eğitmenler bu sınava girsin yüzde 80 i 80 puan üzerinde not alamazlar bu kalitesizlik olurmu bilgiye dayalı olayın mantığını sırmak yerine nasıl zorlaştırırız diye uğraşmışlar onuda tam becememişler yanlış sorular vardı bu becerisizkeri sınava bir sokalım bakalım sonuç ne olur amaç bilgiyi mantığı elemek değil” , yine Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı (TMGD) sınavına giren Mehtap İsimli bir ziyaretçimiz sorularda hata olduğunu iddia etmişti ;
Sınav soruları çok komplikeydi vakıt yetersızdı.. TMGD egitmeni olmak isteyenlere sorulması gerekıyordu.. en az 3 veya 4 soru yanlış var..” .

Çok Zor bir Sınavdı, Kasti Olarak Zorlaştırılmıştı


Kamupersoneli.net ziyaretçilerinden özgür isimli bir ziyaretçimiz “Çok zor bir sınavdı, kasti olarak zorlaştırılmış başarı oranı düşürülmesi için hazırlanmış bir sınavdı. Temel kavram ve işleyişi sormak yerine uzmanlaşmış bir kişinin cevaplamakta zorlanacağı sorulardı. Bir önceki sınav çok basitti yanlış şık işaretlemem sebebiyle 3 soru yüzünden alamadım ama bu seferki haksızlık çünkü önceki basit sınavla bu bir değil belkide sallayarak çok kişi belge aldı bu sınava girmiş olsalardı çoğu bu belgeyi alamayacaktı benim 2. girişim bir daha girmeyi düşünmüyorum verdiğim emek zaman ve ücretler haram olsun iş umudu arayan insanlar ile resmen dalga geçilmiştir.” şeklinde konuşmuştu.

Yorumlarınız Bizim İçin Değerli!

TMGD hakkındaki yorumlarınızı sayfanın altında bulunan yorum kısmından bize ve diğer ziyaretçilerimize iletebilirsiniz.

Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza yükleyerek gelişmelerden haberdar olma imkanına sahip olabilir aynı zamanda  kamupersoneli.net’in yükselmesi aşamasında destekte bulunabilirsiniz

Exit mobile version