Rita Dari Winkler Kimdir, Alman Kadın Ali Kemal Seyhan Tarafından Mı Öldürüldü

Atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aranılan kadın Rita Dari Winkler’in ölüdürüldüğü öğrenilmişti. Rita Dari Winkler ‘i öldürüp bir varile koyduğu ve varili evin bodrum katına gömdüğü öğrenilen Ali Kemal Seyhan Hakkında arama kararı çıkarıldı.

Alman Vatandaşı Rita Dari Winkler ‘i Ali Seyhan Kemal mi Öldürdü?

A Haberin haberine göre Televizyon programcısı Müge Anlı’nın atv’de haftaiçi her gün yayınlanan programı “Müge Anlı İle Tatlı Sert” programında 10 Mart 2016 tarihinden itibaren aranan ve kısa süre içerisinde gündeme bomba gibi oturan alman vatandaşı  Rita Darı Winkler  İstanbul’da birden bire ortadan kaybolmuştu. Emniyet ekipleri kadının erkek arkadaşı olduğu öğrenilen Ali Kemal Seyhan tarafından öldürülüp gömüldüğü iddiası üzerine , şahsın Kocaeli Gölcük’teki bağ evinde arama çalışmaları başlattı.

Çalışmalardan sonuç alınamayınca yakında bulunan tadilatı devam eden iş yerinde de kazı çalışması yapıldı.Çalışmalar sırasında şahsın evinin bahçesi iş makinesiyle kazıldı. Son Dakika Gelişmeleri gelecek.


Kamu haberleri gündem haberleri ve çok daha fazlası kamupersoneli.net adresinde. Kamu haberlerinden gündem haberlerinden ve çok daha fazlasından kamupersoneli.net sayesinde haberdar olabilirsiniz. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek gelişmelerden her yerde haberdar olma imkanına sahipsiniz.
Exit mobile version