İMMİB Personel Alımı Yapacak

İstanbul Maden Metal İhracatçılar Birliği Genel Sekreterliği tarafından uzman yardımcısı alınacağına dir ilan yayımlandı. İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği (İMMİB) bünyesinde istihdam edilemek üzere sözlü sınav yapılarak 1 uzman yardımcısı alınacak. Sınava katılmak için başvuracak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, Askerlik görevini yapmış ya da ertelemiş olması, 18 yaşını bitirmiş olması, Üniversite ya da fakültelerin işletme, maliye, uluslarrası ilişkiler , kamu yönetimi , iktisat bölümümünden mezun olmuş olması gerekiyor.


İstanbul Maden Metal İhracatçılar Birliği Genel Sekreterliği Uzman Alımı için Tercih Nedenleri

Söz konusu ilan için başvuracak adaylarda tercih nedenleri kısmında , adayın yurt dışına seyahat edebilmesi, yönetim kurulu için sunum hazırlayabilmesi, MS office uygulamalarına hakim olması, iyi seviyede ingilizce konuşabilmesi, özel sektörde en az 1 senelik tecrübe sahibi olması gösterilmiş.

İstanbul Maden Metal İhracatçılar Birliği Genel Sekreterliği Son Başvuru Tarihi

Başvurular 25 Nisan 2016 pazartesi gününe kadar şahsen ya da posta ile yapılabilecek.  Adaylardan başvuruda istenilecek belgeler ve diğer detayları İstanbul Maden Metal İhracatçılar Birliği Genel Sekreterliği resmi internet sitesi olan www.immib.org.tr adresinden temin edebilirsiniz.

Kamu haberleri, gündem haberleri ve çok daha fazlası için kamupersoneli.net’i takip etmeye devam edin. Kamu personel alımları ve çok daha fazlasından her yerde haberdar olabilme fırsatına sahipsiniz. Kamupersoneli.net’in google play üzerinden ücretsiz indirilebilen uygulaması sayesinde bahsi geçen alım haberlerinden her yerde haberdar olabilirsiniz.

Kamu Personeli | Ankara
Exit mobile version