EKPSS Sınav Yerleri Belli Oldu ( Sınava Kim Nerede Giriş Yapacak , EKPSS Sınava Giriş Belgesi)

24 Nisan 2016 tarihinde yapılacak olan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı için başvuruda bulunan adayların sınav salonlarına atama işlemlerinin tamamlandığı öğrenildi. ÖSYM tarafından yapılan 2016 EKPSS duyurusuna göre adaylar sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesi’ni “ais.osym.gov.tr” internet adresi üzerinden T.C Kimlik numaraları ve aday şifrelerinin yardımıyla edinebilirler.

EKPSS Ne Zaman Yapılacak?

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) 24 Nisan 2016 tarihinde yapılacak. 24 nisan 2016 tarihinde yapılacak olan 2016 EKPSS saat 10:00’da 81 il merkezinde uygulanacak. 

EKPSS Girecek Adaylar DİKKAT

Sınava girecek adaylar için ÖSYM tarafından yapılan duyuruda Sınav günü sınav görevlilerinin, fotoğrafından EKPSS adayının kimliğini belirlemede güçlük çekmesi durumunda söz konusu adayın sınava alınmayacağını ve adayın sınavının geçersiz sayılabileceği, adayların mutlak suretle yanlarında Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı (Nüfus Cüzdanı) Süresi geçerli pasaport, askeri öğrenciler için askeri kimlik belgesi, hükümlü adaylar için söz konusu dfurumlarını belirten fotoğraflı ve resmi belgeleri yanlarında bulundurmaları gerekiyor. Sürücü belgesi, mesleki kimlik kartları ve diğer tüm belgeler sınava giriş için geçersiğz sayılacaktır.

Kamu haberleri ve çok daha fazlasından anında haberdar olmak için kamupersoneli.net adresini takip etmeyi sürdürün. Kamu haberleri, gündem haberleri, ekonomiden gelişmelerden her yerde haberdar olmak için kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.
Exit mobile version