Genel

2016 Nisan Ayı e-Bordro Yayımlandı ( Yeni e-Devlet Şifresi Nasıl Alınır)

Devlet Memurlarının ve bir çok kamu personeli tarafından merakla her ay beklenen memur maaşlarının detayları ve kesintilerinin yer aldığı 2016 Nisan ayı 2-bordrolar Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü tarafından yayımlandı.


Devlet memurları ve bir çok kamu personeli söz konusu e-bordro ‘ları Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinden ya da e-devlet üzerinden inceleyebilir. e-Devlet şifresi olmayan vatandaşlar herhangi bir PTT şubesinden e-Devlet şifresi temin edebilirler. e-Devlet şifrenizi unutmanız halinde şifre sıfırlama işlemini gerçekleştirebilir ya da en yakın PTT şubesine giderek şifrenizi unuttuğunuzu belirterek kapalı zarftaki yeni şifrenizi alabilirsiniz.

Turkiye.gov.tr üzerinden 2016 Nisan ayına ait e-bordro içerisinde tüm kesintiler , vergiler ve kamu personelinin brüt ve net kazançları bulunuyor.  e-Devlet sitesine giriş yaptıktan sonra sağ üst tarfta bulunan arama kutucuğunu kullanarak e-bordro yazarak Maliye Bakanlığı / Maliye Bakanlığı e-bordro hizmeti bölümüne geçiş yapmanız gerekiyor. Söz konusu yere tıkladıktan hemen sonra karşınıza gelen ekrandan yıl ve ay seçimi yaparak e-bordro’nuzu inceleyebilirsiniz.

Kamu haberleri, gündem haberleri ve çok daha fazlası için kamupersoneli.net adresini takip etmeye devam ediniz. Kamu ve memur haberlerinin tarafsız sesi kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek her türlü gelişmeden ve haberden her yerde haberdar olma imkanına sahipsiniz. Kamupersoneli.net’in forumlarını ziyaret ederek ücretsiz üye olabilir, tartışmalara katılabilir, yeni tartışma başlatabilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara