TÜBİTAK BİLGEM Personel Alımı Yapacak

TÜBİTAK BİLGEM‘in personel alımı yapacağına dair ilan duyurusu Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesinden yayımlandı. TÜBİTAK BİLGEM Yazılım Teknolojileri Araştırma Enstitüsü bünyesinde tam zamanlı istihdam edilmek üzere alınacak personeller ve pozisyonlar belli oldu.


TÜBİTAK BİLGEM Yazılım Teknolojileri Araştırma Enstitüsü Alınacak Personel Sayısı : 56  

Hangi Pozisyonlar İçin Personel Alımı Yapılıyor?

İstihdam edilecek pozisyonlar Arge Personeli, İş Analisti, İş Zekası Uzmanı, Kurumsal Mimar, Test Uzmanı, CBS Uzmanı, Kurumsal Mimari İş Analisti, İzşeme ve Değerlendirme İş Analisti, Sistem Yöneticisi , Güvenli Yazılım Geliştirme Süreç Uzmanı, Sızma Penetrasyon Test Uzmanı, Bilgi Güvenliği Mimarı, Güvenli Yazılım Geliştirme Süreç Uzmanı olarak belirlenmiş.

Genel Şartlar

Her pozisyon için genel şartlar şu şekilde belirtilmiş.

TÜBİTAK BİLGEM Yazılım Teknolojileri Araştırma Enstitüsü’ne başvuruda bulunacak adayların kamu haklarından mahrum olmaması, Askerlik hizmetini tamamlamış, muaf /tecilli olması, İşini yerine getirmesine engel herhangi bir hastalık ya da engel sahibi olmaması, kılavuzda belirtilen diploma notunu karşılıyor olması.

TÜBİTAK BİLGEM Yazılım Teknolojileri Araştırma Enstitüsü Personel Alımı Son Başvuru Tarihi

Söz konusu TÜBİTAK BİLGEM Yazılım Teknolojileri Araştırma Enstitüsü personel alımıyla alakalı ilana başvuru için son tarih 5 Mayıs 2016 olarak açıklandı. TÜBİTAK BİLGEM Yazılım Teknolojileri Araştırma Enstitüsü Personel alımı ilanı ve detaylar için lütfen TIKLAYINIZ

Kamu personel alım haberleri, kamu haberleri, gündemden gelişmeler ve çok daha fazlası kamupersoneli.net adresinde…

Kamupersoneli.net
Exit mobile version