Öğretmen

Öğretmenler 24 Kasım'da Hayal Kırıklığına Uğradı: 3600 Ek Gösterge Açıklaması Gelmedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 24 Haziran seçimleri kapsamında yağtığı açıklamalarında öğretmenlere, polislere, din görevlilerine ve hemşirelere 3600 ek gösterge getirileceğinin müjdesini vermişti.

Ancak yaz döneminde çıkmayan 3600 ek gösterge nedeniyle binlerce öğretmen emeklilikten vazgeçti ve dilekçelerini bekletmeyi tercih etti. Peki 3600 ek gösterge ne zaman verilecek?

BAKAN SELÇUK AÇIKLAMIŞTI

 Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ise yaptığı açıklamalarında 3600 ek gösterge hakkında yeni ayrıntılar vermiş ve 24 Kasım Öğretmenler gününde öğretmenlere güzel bir haberin verileceğini belirtmişti. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk söz konusu açıklamalarında “3600 ek göstergesiyle ilgili 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde bir haberimiz olacak.” ifadelerine yer vermişti.

ÖĞRETMENLER HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADI

Bakan Selçuk’un açıklamalarının ardından bu müjdeli haberin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilmesi beklendi. 24 Kasım’da heycanlı bekleyişlerini sürdüren öğretmenler bekledikleri müjdeli haberi alamayarak hayal kırıklığına uğradılar. 

Ek gösterge konusunda yeni bir gelişme olduğunda okuyucularımızı sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. 

ÖZEL HABER