Sınavlar

2015 MHUY Özel Yarışma Sınavı Sonuçları Açıklandı

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM ) resmi internet sitesinden 2015 Maliye Bakanlığı Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı Özel Yarışma Sınavına (2015-MHUY) katılım göstererek tercih hakkı kazanan adayların yazılı sınav ve sözlü sınav puanlarının aritmetik ortalamasıyla oluştuurlan Özel Yarışma Sınavı Puanları açıklandı.


2015 Maliye Bakanlığı Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı Özel Yarışma Sınavı Sonuçları Açıklandı

2015 Maliye Bakanlığı Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı Özel Yarışma Sınavı Sonuçlarını görmek isteyen adaylar aşağıdaki linke tıklayarak 2015 yılında gerçekleşen 2015 Maliye Bakanlığı Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı Özel Yarışma Sınavı Sonuçlarını sorgulama ekranından T.C Kimlik / YY Numarası , Aday şifresini doğru bir biçimde girerek  sonuçları görebilir. 

ÖSYM Tarafından yapılan Duyuru

DUYURU

(13 Nisan 2016)

2015- MHUY:

Özel Yarışma Sınavı Puanlarının Açıklanması ve Tercihlerin Alınması

2015 Maliye Bakanlığı Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı Özel Yarışma Sınavına (2015-MHUY) katılarak tercih hakkı kazanan adayların yazılı sınav puanları ile sözlü sınav puanlarının aritmetik ortalamasından oluşturulan Özel Yarışma Sınavı Puanları, 13 Nisan 2015 tarihinde saat 15.00’den itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.trinternet adresinden açıklanacaktır.

Adaylar, Maliye Bakanlığı tarafından bildirilen yerleştirme yapılacak kurum/kadro/pozisyonlara ilişkin tercihlerini, 15-21 Nisan 2016 tarihleri arasında ÖSYM’ninhttps://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile yapabileceklerdir. Bunun dışında bir tercih bildirimi geçerli olmayacaktır. Adaylar, en fazla 30 tercih yapılabilecektir.

Adaylara saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

Kamu haberleri , sınav gelişme ve duyuruları , ilgili bakanlıkların GYS sonuçları ve çok daha fazlası hakkında bilgi sahibi olmak için kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz. Kamupersoneli.net mobil uygulamasıyla bir çok haber ve gelişme anında avucunuzun içine gelsin.