Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Sonuçları

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı,  19 Mart 2016 tarihinde merkez , taşra ve döner sermaye teşkilatlarında görev yapan aile bakanlığı personellerine yönelik yapılan Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği sınavı (GYS) sonuçlarını açıkladı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Personel Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan duyuruda Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği sınavı (GYS) sonuçlarını görmek isteyen adaylar için sınav sorgu sayfası linki verilmiş.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı (GYS) Sonuçları

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü sisteminden , Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Sonuçları görülebiliyor. 19 Mart 2016 tarihinde yapılan söz konusu Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı (GYS)  Sonuçlarını görmek isteyen personel T.C Kimlik numarası ve sistem tarafından rastgele üretilen  güvenlik kodunu doğru bir biçimde girerek sınav sonuçlarını görebilir.

Kamu haberleri, gündem haberleri ve çok daha fazlası için kamupersoneli.net’i takip etmeyi sürdürün. Kamupersoneli.net sitesinin android cihazlar için geliştirdiği mobil uygulamayı cep telefonunuza indirerek, gelişmelerden ve son dakika haberlerinden her yerde haberdar olabilirsiniz. Kamupersoneli.net’i sosyal medya siteleri üzerinden takip edebilirsiniz. Kamupersoneli.net’i sosyal medyada takip etmek için sayfanın üstünde bulunan sosyal medya ikonlarını kullanabilirsiniz. Forumları ziyaret ederek ücretsiz üye olabilir, yeni başlık açabilir, öneri ve şikayetlerinizi sayfa yönetimi ve diğer ziyaretçilere iletebilirsiniz.
Exit mobile version