Engelli Vekil Bennur KARABURUN, Engelli Memurlara Seslendi

 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavına (EKPSS) ait atama dönemlerinde engelli memur adaylarını ve engelli memurları temsil eden Adalet ve Kalkınma Partisi Bursa Milletvekili Bennur KARABURUN, sosyal medya hesabından kamuda çalışan engellileri ilgilendiren açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar.

Bilindiği üzere kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilen engelli memurların karşılaştıkları birçok problemleri bulunmakta. Bu problemleri bir kısmı bürokratik sorunlar olup birçoğu da maalesef ki kurum idarecilerden kaynaklanan sorunlar. Bu bağlamda engelli memurlar karşılaştıkları bu sorunları dile getirmek için gerekli kişi veya kurumlar ile iletişime geçmeye çalışmaktadırlar.

Bu bağlamda engellileri temsilen Adalet ve Kalkınma Partisi Bursa Milletvekili Bennur KARABURUN, engelli memur adayları ve engelli memurlar ile sık sık iletişim kurup, mümkün olduğunca engelli memur adaylarının ve engelli memurların sorunları ile yakından ilgilenmeye çalışmaktadır.

Karaburun’un bugün sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşım kamuda görev yapan engelli memurları yakından ilgilendirmektedir. Karaburun’un bugün paylaşmış olduğu ileti de Kamu Çalışanları Engelliler Derneği Genel Başkan’ı Bülent Kapu ve Yönetimi ziyaretime geldiler. Çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.Kendilerine teşekkür ediyorum. ifadeleri kamuda görev yapan başta engelli hizmetliler olmak üzere büyük bir heyecan ile karşılandığını düşünmekteyiz. 

Ayrıca, Karaburun’un Kamu Çalışanları Derneği Genel Başkanı ile görüşmesini KamuPersoneli.Net olarak olumlu bulduğumuzu, bu görüşmenin kamuda görev yapan başta hizmetli engelliler olmak üzere bir çok sorunun giderilmesi yönünde faydalı olacağını düşünüyoruz.

KamuPersoneli.Net olarak, gerek kamuda gerek ise sosyal hayatta var olan engelli vatandaşlarımızın, en önemli sorunlarından birisi olan istihdam sorunlarının giderilmesi adına destek vereceğimizin de tüm engelli vatandaşlarımızca bilinmesini isteriz. 
Exit mobile version