Emniyet Personeli

Emniyet Genel Müdürlüğü 11 Nisan Polis Bülteni ( Adana Yüreğir'de Cinayet!)

11 Nisan 2016 Polis Bülteni

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Resmi İnternet sayfasından 11 Nisan 2016 Polis Bülteni yayımlandı.

Adana Yüreğir’de Cinayet! ( Uzun namlularla çatışma )

Adana’nın Yüreğir ilçesi Atakent Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi 2243 sokak girişinde meydana gelen şiddetli kavgada, uzun namlulu silah ve tabanca ile bir kişi öldürüldü. Kavga esnasında uzun namlulu silah ve tabancayla bir kişiyi öldürüp, bir kişiyi de ağır yaralayan kişilerin kimliği henüz tespit edilemedi. Kişilerin araması devam ediyor.  Antalya Kumluca İlçesi Yeni Mahalle Ahmet Ali Ağa Bulvarı Üzerinde, bir vatandaşı av tüfeğiyle vurarak yaralayan kişi polis tarafından aranıyor.  

Gaziantep ‘de Cinayet  ( Katil Firari Olarak Aranıyor)

Gaziantep’in Şahinbey İlçesi Barak Mahallesi 1 Nolu sokak üzerinde olduğu öğrenilen olayda , bir kişiyi öldürüp bir kişiyide yaralayan kişinin firari olarak arandığı 11 Nisan 2016 Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Bülteni’nde belirtilmiş.

Kamu haberleri, Emniyet Genel Müdürlüğü haberleri , Türk Silahlı Kuvvetleri haberleri, gündem haberleri, ekonomi haberleri ve çok daha fazlasını kamupersoneli.net adresinden takip edebilirsiniz. Emniyet personeli haberleri ve çok daha fazlasından her yerde haberdar olabilme fırsatına sahipsiniz. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek, gelişmelerden her yerde haberdar olabilirsiniz. Kamupersoneli.net android uyguılaması google play üzerinden ücretsiz indirilebilir. Kamupersoneli.net’in forumlarını ziyaret ederek, ücretsiz üyelik oluşturabilir, tartışmalara katılabilir, yeni başlık açarak tartışma başlatabilirsiniz