Polis Akademisi Başkanlığı'ndan Paem 4.Dönem (Özel Harekat) Duyurusu

Polis Akademisi Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden bir duyuru yayımladı. Başkanlık tarafından yayımlanan duyuruda, Paem 4.Dönem (Özel Harekat) yedek planlamalarına dair bilgiler verildi. 

Kurumun internet sayfası üzerinden ”Paem 4.Dönem (Özel Harekat) İlk Derece Amirlik Eğitimi 1.Yedek Planlaması” başlığıyla yayımlanan duyuruya dair detayları sizlerle paylaşıyoruz. 

POLİS AKADEMİSİ BAŞKANLIĞI’DAN DUYURU

Polis Akademisi Başkanlığı yayımladığı duyurusunda yedek planlaması yapılan adayların, 17 Kasım tarihine kadar belirtilen yönergeleri tamamlamaları gerektiği bildirildi. 

Müracaat işlemlerinin nereye ve nasıl yapılacağına dair bilgilerin yer aldığı basın açıklaması metni şu şekilde,

Polis Akademisi Başkanlığı Tarafından Yayımlanan Duyuru

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı 4. Dönem (Özel Harekat) İlk Derece Amirlik Eğitimi sınavı sonucunda yedek aday olarak belirlenen ve 1.Yedek planlamasında müracaat sırası gelen 1. ve 2. yedek adayların PAEM Giriş ve Eğitim Öğretim Yönetmeliği’nin 22.Maddesinin 2.fıkrası gereğince 14/11/2018 Çarşamba gününden itibaren en geç 17/11/2018 saat 18.00’e kadar Polis Akademisi Gölbaşı Yerleşkesine gelerek müracaat etmeleri gerekmektedir. Adayların yanlarında tören kıyafeti, özel harekat resmi kıyafeti ve bunların aksesuarları ile bot, eşofman ve spor ayakkabısı getirmeleri gerekmektedir.

Kamupersoneli.net – ANKARA

Exit mobile version