2016 YDS Sınav Sonuçları İçin Geri Sayım Başladı

27 Mart 2016 tarihinde gerçekleşen , Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (İlkbahar Dönemi) 2016-YDS İlkbahar Dönemi sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (İlkbahar Dönemi) 2016-YDS İlkbahar Dönemi için başvurular 3 Şubat 2016 tarihinde başlamış ve 15 şubat 2016’a kadar sürmüştü. Adaylar için sınav ücreti ÖSYM tarafından 80 TL olarak belirlenmişti.


2016-YDS İlkbahar Dönemi’nde Hangi Yabancı Dil Testleri Uygulandı?

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (İlkbahar Dönemi) 2016-YDS İlkbahar Dönemi sınavı  Almanca, Arapça, Bulgarca, Çince, Danimarkaca, Ermenice, Farsça, Fransızca, Gürcüce, Hollandaca (Dutch dili), İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Japonca, Korece, Lehçe, Macarca, Portekizce, Rumence, Rusça, Sırpça, Ukraynaca dilleri üzerinden yapılmıştı. ÖSYM tarafından yapılan sınavlar sene de iki kez gerçekleşiyor ve yoğun katılım sağlanıyor. Yabancı Dil Seviye Tespit sınav sonuçları bir çok kurum ve kuruluşun personel alımında istediği belgeler arasında gösteriliyor.

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (İlkbahar Dönemi) 2016-YDS İlkbahar Dönemi Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanıyor?

2016 YDS İlkbahar Dönemi sınav sonuçları 14 Nisan 2016 tarihinde ÖSYM resmi internet sitesinden yayımlanacak.

2016-YDS İlkbahar Dönemi Sınav Sonuçları Açıklandığında Telefonunuza Bildirim Alın

Söz konusu sınav sonuçları açıklandığında cep telefonunuza bildirim almak istiyorsanız kamupersoneli.net adresinin cep telefonu uygulamasını google play üzerinden indirebilirsiniz. Ücretsiz uygulama sayesinde sınav gelişmeleri, kamu haberleri, son dakika gelişmeleri ve çok daha fazlasından anında haberdar olma fırsatına sahip olabilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara
Exit mobile version