Bankalara Gişe Yetkilisi, Tahsilat Memuru ve Destek Personeli Alımı Yapılıyor

Yeni hafta başında bankalar yayımladıkları personel alım ilanlarında güncellemeye gittiler. Yayımlanan yeni banka personeli alım ilanlarında çok sayıda kadroda personel alımı yapılacağı ilan edildi. 

Bu kapsamda Kamupersoneli.net olarak Türkiye geneli faaliyet gösteren bankalar tarafından yayımlanan banka personeli alım ilanlarını haberimizde derledik. 

İşte personel alımı yapacağını ilan eden bankalar ve alım yapılacak kadrolar,

PERSONEL  ALIMI YAPACAK OLAN BANKALAR

Çok sayıda şehirde ve ilçede yer alan bankalar kadrolarında personel açığı bulunan şubelerine banka personeli alımı için ilan yayımlıyorlar. Belirli aralıklarla güncellenen personel alım ilanlarında güncellemeye giden bankalar çok sayıda kadroda personel alımı yapacaklarını açıkladılar. 

Bu kapsamda personel alımı yapacağını ilan eden bankalar arasında ise Akbank İNG Bank, Yapı Kredi Bankası, Türk Ekonomi Bankası, Akbank, Turkish Bank, Garanti Bankası, QNB Finansbank, Denizbank, Şekerbank bulunuyor. 

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Yukarıda yer alan bankalar tarafından yayımlanan personel alım ilanlarında Şube İşlem Yetkilisi, Memur, Yönetici Asistanı, Şube Yöneticisi, Operasyon Destek Yöneticisi, Tahsilat Asistanı, Mobil Satış Temsilcisi, Telefon Bankacılığı Müşteri Temsilcisi, Güvenlik Görevlisi, Tahsilat Stratejileri Yetkilisi, Gişe Yetkilisi, Çağrı Merkezi Yetkilisi, Dijital İşlem Yöneticisi, Engelli Memur, İş Analisti, Uzman Personel, Destek Personeli, Aktif Satış Temsilcisi. kadrolarında alım ilanları bulunuyor. 

BANKA MEMURU ALIM İLANLARINA KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Bankalar tarafından yayımlanan memur ve işçi alım ilanlarına başvuruda bulunacak adaylar ilanı yayımlayan banka tarafından belirlenen tüm koşulları sağlamaları gerekiyor. 

Bu başvuru koşulları hem bankaya hemde kadroya göre çok farklılık göstermekte. İlanlara başvuruda bulunacak adayların sağlamaları gereken koşulları ana başlıklarıyla aktarıyoruz. Ancak adayların ilan metinlerinde yer alan tüm özel koşulları dikkatli bir şekilde incelemeleri gerekiyor. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, İlan metninde açık kadrolar için belirlenen eğitim düzeyinden mezun olmak, bankaların her bir kadro için ayrı ayrı belirlediği tüm özel şartları sağlamak, görevini sürekli yapmasına engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak, Bankacılık sektöründe kariyer hedefi olan, Analitik düşünce yapısına sahip ve dikkatli, Ekip çalışması ve koordinasyon becerisi kuvvetli, Dinamik çalışma ortamına ayak uydurabilecek ve İletişim yeteneği kuvvetli, çözüm odaklı ve müşteri memnuniyetine önem vermek.

İLANLARA NASIL ULAŞILIR?

Banka personeli alım ilanlarına ulaşmak isteyen adaylar aşağıda yer alan bağlantıdan faydalanabilirler. 

Exit mobile version