Engelli Personel Alım İlanları

Eti Maden İşletmeleri Engelli Daimi İşçi Alımı İçin DPB Üzerinden İlan Verdi

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Kırka Bor İşletme Müdürlüğü , 2 Engelli Daimi İşçi Alımı yapılacak. Açıktan yapılacak engelli daimi işçi alımı için Devlet Personel Dairesi Başkanlığı (DPB) resmi internet sayfasından personel alım duyurusu yapıldı.


Eti Maden İşletmeleri 2 engelli daimi işçi Personel alımı Eskişehir / Seyitgazi’de bulunan Kırka Bor İşletme Müdürlüğü için yapıldı. İşletmenin mevcut işçi sayıları esas alınarak tespit edilen engelli ve eski hükümlü çalışltırma oranlarına göre ortaya çıkan açığı kapatma maksadıyla yapılacak personel alımı için Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Eskişehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne alım ilanının yayımlanması için talepte bulunuldu. Engelli işçilerin isithdamı için söz konusu işçilerin ( Proses İşçisi-1 lise ve dengi okul-bilişim teknolojileri, 1 Lise ve Dengi okul-kimya bölümü) mezuniyet şartı aranıyor.

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Kırka Bor İşletme Müdürlüğü 2 Engelli Daimi İşçi Alımı Başvuruları

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Eskişehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından “www.iskur.gov.tr” adresinden yayımlanacak personel alım ilanına başvurular 28 Nisan 2016 tarihine kadar devam edecek.

Kamu haberleri, gündem haberleri, ekonomi haberleri, personel alım haberleri ve çok daha fazlasından haberdar olabilmek için kamupersoneli.net’in android cihazlar için geliştirdiği cep telefonu uygulamasını indirebilirsiniz. Kamupersoneli.net’in yoğun istek üzerine açılan forumlarına ücretsiz üye olabilir, söz konusu forumlarda tartışmalara katılabilir, yeni başlık açmak suretiyle tartışma başlatabilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara

Bir Yorum

  1. 20.11.1983 doğumluyum forklift ve grayder ehliyetim var 10 yıl eczacıbaşı vitra da çalıştım