2018 KPSS Lise Sınav Sonuçları Açıklanıyor !

7 Ekim 2018 tarihinde Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından Türkiye geneli 81 il merkezinde gerçekleştirilen KPSS lise sınav sonuçları bugün açıklanıyor.  

KPSS SONUÇLARI AÇIKLANIYOR 

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezinin “Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik” ile “Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar ile İlgili Usul ve Esaslar” hükümleri kapsamında, 2018 KPSS lise sınav sonuçları bugün içinde açıklanacak. Bunun yanı sıra ÖSYM sınav takviminde de sınav sonuçlarının bugün açıklanacağı ifade edildi. 

KPSS lise sınav sonuçları Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezinin sonuç açıklama sistemi üzerinden bugün içinde açıklanacaktır. Adaylar, 2018 KPSS Ortaöğretim Sonuçları açıklandığı an ÖSYM’nin sonuç açıklama platformu olan https://sonuc.osym.gov.tr/adresi üzerinden T. C. Kimlik Numaralarını ve şifrelerini girerek görüntüleyebileceklerdir. 

ANLIK HABERDAR EDECEĞİZ 

KPSS lise sınav sonuçları açıklandığında adayları sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Sonuçlar açıklandığında anlık bildirim almak için uygulamamızı indirin. 

KAMUPERSONELİ.NET 

Exit mobile version