Adalet Personeli

Adalet Bakanlığı Adli Yazı İşleri GYS Yedek Atama Sonuçları Açıklandı

Adalet Bakanlığı resmi internet sitesi üzerinden Adli Yargı Yazı İşleri Müdürlüğü kadrosu için Görevde Yükselme Sınavına katılmış adaylar için bir duyuru yayımladı. 

Bakanlık tarafından yayımlanan duyuruda Adli Yargı Yazı İşleri Müdürlüğü için GYS sınavına girmiş ve tercih işlemlerinde bulunmuş bazı personellerin yedek atamalarının yapıldığı ilan edildi. Ayrıca yedek atama ile ataması yapılan bakanlık personellerinin bundan sonraki süreçte neler yapmaları gerektiğine ilişkin bilgiler verildi. 

ADALET BAKANLIĞI’NDAN GYS YEDEK ATAMA DUYURUSU

Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından Adli Yargı Yazı İşleri Müdürlüğü kadrosu için yapılan yedek atama duyurusunda şu ifadeler kullanıldı. 

Adalet Bakanlığı Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği hükümleri doğrultusunda 07/10/2017 tarihinde yapılan görevde yükselme yazılı sınavı ile 02/04/2018-14/05/2018 tarihleri arasında yapılan sözlü sınav sonucunda asıl olarak kazanan her aday tercihte bulunmuş olup, ilan edildiği halde ilk atama sırasında doldurulamayan ve feragat nedeniyle boş kalan kadrolar için adli yargı yazı işleri müdürlüğüne yedek olarak atanmaya hak kazanan personelin, 05/11/2018 ile 06/11/2018 tarihleri arasında alınan tercihleri doğrultusunda Adalet Bakanlığı Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliğinin 22 nci maddesi kapsamında başarı sıralaması ve tercihlerine göre atama işlemleri gerçekleştirilmiş olup ataması gerçekleştirilen personele ilişkin sonuçlar aşağıdaki butona tıklanarak sorgulanabilecektir.