Öğretmen

Şok İddia ! MEB 900 Suriyeli Öğretmen Ataması Yaptı

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Özdağ kendine ait sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaparak çeşitli iddialarda bulundu.

Ümit Özdağ yaptığı açıklamalarında Milli Eğitim Bakanlığının 900 Suriyeli öğretmen atamasının yapıldığını ifade etti. Ayrıca Ümit Özdağ yaptığı açıklamalarında Türk öğrencilere Suriyeli öğrencilerin ders verdiğini ifade etti.  Ümit Özdağ’ın açıklamalarının detayları şöyle oldu:

ÜMİT ÖZDAĞ’IN AÇIKLAMASI

Şok İddia ! MEB 900 Suriyeli Öğretmen Ataması Yaptı

“Ekim ayının son haftasında Milli Eğitim Bakanlığı 900 Suriyeli öğretmen ataması yapmış. Bunlardan 6’sı Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesi Süleymanşah İlk.Ok.’na yapılmış. Bu okulda sınıflarda 20 Öğrenciden 10’u Suriyeli, 10’u Türk. Türk öğrencilere de Suriyeli öğretmenler ders veriyor!”

KAMUPERSONELİ.NET

Bir Yorum

  1. bu ülkede nekadar çok yalan iftira peynir ekmek yer gibi söylenir oldu. i̇spat etsin eğer edemezse ağır cezalandırılsın

  2. Biz Suriyeli leri burda istemiyoruz artık senelerdir buradalar zahmet edip güzel Türkçemizi ogrenmiyorlar bir de burada dünyaya getirdikleri çocuklara bile ogretmiyorlar ben bu yüzden benim devletime ait okulda değil Suriyeli öğretmen ve öğrenci bile istemiyorum

  3. formasyon dendi̇ formasyon aldik ama atama da muh ve fi̇nasman neden 2. onceli̇k kalkmasini i̇sti̇yoruz

  4. Arkadaşlar neye inanmaya hazırsanız ona inanırsınız. 900 değil 95 Süriye öğretmenleri süriye çocoklara ders verecek ve bunu UNİCEF finanse ediyor, devlet meymuru olarak maaş almayacaklar.657/48 madde türk vatandaşı olmadan meymur olamaz.