Kpss A Memur Alım İlanları

Sakarya Üniversitesi 2 Avukat Alacak

Sakarya Üniversitesi Devlet Personel Başkanlığında bir ilanını yayımladı. Yayımlanan ilanda Sakarya Üniversitesi Rektörlüğü 2 adet avukat personel alımı yapacağını duyurdu. Yayımlanan ilana başvurular bugün 11 Nisan 2016 tarihinde başladı ve 25 Nisan 2016 tarihinde sona erecektir. İlanın detayları ise şöyle;

Üniversitemiz Hukuk Müşavirliğinde istihdam edilmek üzere, 18/3/2002 tarihli ve 2002/3975 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla yürürlüğe konulan Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmeliğin Ek 6 ncı maddesine dayanılarak hazırlanan ve 25/03/2015 tarihli 29306 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Yükseköğretim Üst Kuruluşları İle Yükseköğretim Kurumları Hukuk Müşavirliği ve Avukatlık Giriş Sınavı ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre münhal bulunan ( 2 ) adet avukat kadrosuna sınavla atama yapılacaktır. 
 

Başvurular Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına 11.04.2016-25.04.2016 tarihleri arasında şahsen veya posta yoluyla yapılacaktır. Postadaki gecikmeler ve ilanda belirtilen süre içerisinde yapılmayan başvurular dikkate alınmayacaktır. Giriş sınavı yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamada gerçekleştirilecektir. Sınav için öngörülen süre içerisinde yapılan başvuruları inceleyerek adayların aranan şartları taşıyıp taşımadıkları, Başvuru İnceleme Komisyonu tarafından değerlendirilecek olup, başvurusu kabul edilen adayların listesi Üniversitemizin www.sakarya.edu.tr sayfasından yayımlanacaktır. Aranılan şartları taşıyan adaylar, ilanda belirtilen KPSSP3 puan türünden en yüksek puanı alan adaydan başlamak ve atama yapılacak kadro sayısının beş katını geçmemek üzere, bir sıralama yapılarak yazılı sınava tabi tutulacaktır. (KPSSP3 puan türü itibariyle en son adayın aldığı puanla aynı puana sahip adaylar da yazılı sınava çağrılacaktır.).Sıralamaya giren adaylar Üniversitemiz internet sayfasından www.sakarya.edu.tr duyurulacaktır.