Askeri Kurumlara KPSS'li/KPSS'siz Binlerce Sivil Memur ile Askeri Personel ve Öğrenci Alımı Yapılıyor

2018 yılının son 2 ayı içerisine girdiğimiz şu günlerde askeri kurumlar yeni personel alım ilanları yayımladılar. 

Askeri kurumların kendilerine ait internet siteleri üzerinden ve Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla yayımlanan personel alım ilanlarında farklı eğitim seviyelerinden personel alımları gerçekleştiriliyor. 

Buna göre Kamupersoneli.net olarak siz okuyucularımıza yayımlanan tüm askeri kurum personel alım ilanlarını topladık. İşte detaylar,

ASKERİ PERSONEL ALIM İLANLARI

Çeşitli platformlar aracılığıyla yayımladıkları ilanlar ile personel alımı yapacağını duyuran 4 farklı askeri kurum ile İçişleri Bakanlığı bulunuyor. Buna göre bu kurumların yayımladıkları ilanlar ve alım yapacakları personel kadrolarına dair detaylar şöyle,

Sahil Güvenlik Komutanlığı

Sahil Güvenlik Komutanlığı 60 KPSS puanıyla sivil memur alımı yapacağını ilan etti. Komutanlık kendisine ait internet sitesi üzerinden duyurduğu ilanında 8 farklı pozisyondan personel alımı yapacağını ve alımların Bilgisayar Mühendisi, Uluslararası İlişkiler ve Antlaşmalar Uzmanı, Mali İşler Uzmanı, Performans ve Program Uzmanı, Gümrük İşlemleri Uzmanı, Personel İşlemleri Uzmanı, Grafiker, İstatistikçi. pozisyonlarından olacağını duyurdu. 

Kara Kuvvetleri Komutanlığı

Milli Savunma Bakanlığı Kara Kuvvetleri Komutanlığı’nda görevlendirmek üzere Sözleşmeli Er alımı yapıyor. MSB’nin Personel Temin Dairesi Başkanlığı üzerinden başvuru yapılabilecek alım ilanına en az ilkokul mezunu adaylar başvuru yapabiliyor. 

Deniz Harp Okulu

Milli Savunma Üniversitesi yayımladığı diğer bir ilan ile Deniz Harp Okuluna askeri öğrenci alımı yapılacağını ilan etti. Üniversitelerin 3. ve 4. sınıfında okuyan öğrencilerin başvuru yapabileceği askeri öğrenci alım ilanına başvurular 19 Kasım’da sona erecek. 

Jandarma Genel Komutanlığı

Jandarma Genel Komutanlığı yeni yayımladığı bir ilan ile Lojistik Branşlı Sözleşmeli Uzman Erbaş alımları yapacağını ilan etti. En az ilkokul mezunu adayların başvuruda bulunabileceği Uzman Erbaş alım ilanına başvurular komutanlığın web sayfası üzerinden yapılacak. 

İçişleri Bakanlığı

İçişleri Bakanlığı yayımladığı bir ilan ile Viranşehir ilçesi mülki sınırları kapsamında güvenlik korucusu alımı yapılacağını açıkladı. Toplam 20 personel alımının yapılacağı ilana okuryazar olanlar ve 40 yaşından küçük olanlar başvuruda bulunabilecekler. 

ASKERİ KURUMLARA PERSONEL ALIMI GENEL KOŞULLAR

Askeri kurumlar tarafından yayımlanan personel alım ilanlarına dair genel koşulları aşağıda aktarıyoruz. Ancak yayımlanan her ilanda özel koşullar bulunmakta. Adayların tüm bu özel koşulları yerine getirmeleri gerekiyor. 

Genel Koşullar

Personel alım ilanlarına başvuruda bulunacak adaylar Türk Vatandaşı olmalı, kurumlar tarafından belirlenen yaş şatlarını taşımalı, yine kurumlar tarafından belirlenen eğitim öğrenim şartlarını taşımalı, ilanlara başvuruda bulunacak kişinin kamu haklarından mahrum olmaması gerekmektedir. erkek adaylar için askerlikle ilgisinin bulunmaması , askerlik çağına gelmemiş olması, askerlik çağına gelmiş ise muzavvaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olması şartı aranıyor, kişinin akıl hastalığının bulunmaması gerekiyor. Özel koşullar arasında ise asgari KPSS puan şartını sağlamak, alım yapılacak pozisyona göre belirlenen eğitim şartını sağlamak ve kurumların talep ettiği tüm özel koşullara haiz olmak.

İLANLARA DAİR DETAYLAR

Yukarıda kadro detaylarını aktardığımız personel alım ilanlarına başvuruda bulunacak adaylar aşağıda yer alan bağlantılar üzerinden ilan metinlerini görüntüleyebilirler. 

Sahil Güvenlik Komutanlığı personel alım ilanı için TIKLAYINIZ

Kara Kuvvetleri Komutanlığı personel alım ilanı için TIKLAYINIZ

Deniz Harp Okulu personel alım ilanı için TIKLAYINIZ

Jandarma Genel Komutanlığı personel alım ilanı için TIKLAYINIZ

İçişleri Bakanlığı personel alım ilanı için TIKLAYINIZ

Kamupersoneli.net – ANKARA

Exit mobile version