Emniyet Personeli

EGM Polis Akademisi Başkanlığı 45 Bin PÖH POMEM ve PMYO Alımı Yapacak

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu daha önce Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı polis alımlarına ilişkin çeşitli açıklamalarda bulunmuş ve polis alımı bekleyen adaylara müjdeli haberler vermişti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun polis alımlarına ilişkin yaptığı açıklamalarının detaylarını kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bu konu hakkında yaptığı açıklamalarında emniyet teşkilatının kadrosunun güçlendirilmesi amacı ile polis alımlarının devam edeceğini vurgulayarak EGM bünyesine yapılacak olan polis alımlarına ilişkin alımların 35 bin olacağını 2018 yılı için de 10 bin polis alımı olacağını belirtti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamalarında 25 bin 500 kişilik daha alım planladıklarını önümüzdeki yıl da 35 bin yeni öğrenci alımı yapılacağını vurgulamıştı.

KADIN PÖH ALIMI DA YAPILACAK

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Polis Özel Harekat alımları hakkında da değerlendirmeler de bulunmuştu. Bakan Soylu bir önceki PÖH alımına 285 bin kişinin başvuru yaptığını ifade ederek bundan sonraki PÖH alımlarda kadınlara da hak verileceğini belirtti. 

EGM Polis Akademisi Başkanlığı 45 Bin PÖH POMEM ve PMYO Alımı Yapacak

45 BİN POLİS ALIMI YAPILACAK

Bugüne kadar Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde 20 bin POMEM polis alımı gerçekleştirildi. Bunun dışında PMYO kapsamında 2500 polis alımı ve PAEM 3 bin komiser yardımcısı alımı yapıldı. 2018 yılı için 10 bin polis alım ilanı bekleniyor ve 2019 yılının genelinde toplam 35 bin polis alımı yapılacaktır.

Peki size göre Emniyet Genel Müdürlüğü polis alımları hangi branşlarda gerçekleştirilmelidir? Genel şartlar nasıl olmalıdır? Yaş ve eğitim şartı hakkında düzenleme yapılmalı mıdır? Görüş ve taleplerinizi aşağıdaki yorum bölümünden belirtebilirsiniz.

KAMUPERSONELİ.NET – ÖZEL HABER

Bir Yorum

  1. boy ve kpss puanlarını düşürün dürüst ve temiz insanları alın

  2. Pomem için 32 yaş müjdesi bekliyoruz lütfen bizlerin bu mağduriyetini dikkate alsınlar

  3. Yaş şartı ile ilgili bişeyler yapılmazsa bir jenerasyon yok olacakkk

  4. Lutfen bu ortaögretimler icin de bir şey yapin herkes okuyamadik diye sucmu işledik onlar icin de bir şeyler yapin iş siz olmak kadar kötu bir iş yok

  5. Senin dürüst olduğunu nereden bilelim. Tamam bazı düzenlemeler işte hakkindir da yani dürüst iyi insan deyince haklara sahip olan insanların dürüst ve iyi olmadığını nerden biliyon??

  6. Yaş konusunda düzenleme yapılmalı zamanında yapılan haksızlıklar yüzünden bu mesleğe gönül vermiş insanlar mağdur oldu şimdi bu insanlara yaş konusunda şans tanınmalı

  7. Onlisans kpss puanı düşürülmesi tek istegimiz olur lütfen

  8. Yaş sınırı ile ilgili maddenin düzenlenmesi gerekir bu mesleği yapmak isteyipte yaşa takılan bir sürü insan var yaş sınırı 32 olmalı

  9. Lise mezunu polis özel harekat olsun Sayın Bakanım nolur son bi şans daha istiyoruz

  10. Lise mezunu polis özel harekat olsun Sayın Bakanım nolur son bi şans daha istiyoruz

  11. herkes adamını alıyor Bn 4 sefer girdim bu sınavlara sözlüde elen. sebebi yok itiraz yok boy sınırı 1.70. Ve Bnm yanımdaki çocuk 1.63 . o her aşamayı geçti. Bn köylü çocuğuyum eller gibi dayimiz yook Bn o çocuğu bi omzuma alırım o çantayı silahıda diğer omzuma alıp o görevi yaparım. Hak yiyenlerin yüce Allahtan isteğim canından bulsun .

  12. Önlisans puanı da lisans puanıyla aynı olsun lutfen tek dılegımız bu

  13. pöh alımını gerceklestirin artık 19. dönemden beri bekliyoruz 4 gözle

  14. Önlisans puanı düşürülsün lütfen lisans puaniyla ayni olsun sınavlar aynı bi fark yok

  15. lise mezunu kppssiz poh alimini bekliyoruz sayin bakanim

  16. kpss puanı olmasın polis ve asker alımlarında… bu kpss önümüzü kapatıyor resmen..

  17. Bu ülke okumuşlarida gördük milleti öldürdü o kadar çok ortaokullu vatan seven insanlar var bir seferlik açin Allah rizasi icin

  18. Kpss şartsız Lise mezunu pöh alımı
    2016 senesindeki gibi…

  19. Secim yaklaştı kamu personel alımları başladı.sirf algı operasyonu seçim rüşveti Peki iş başvurusu akp il ve ilçe başkanliklarinami yapılacak aceba

  20. Lütfen Lise Mezunu pöh alımı yapılmasını çok istiyoruz. Bekleyen çok kişi var.

  21. KPSS ve üniversite mezunu olsun her ikisi de en azından emeğimiz boşa gitmez

  22. İki yıllık MYO mezuzu bayanlarada fırsat verilmesini istiyoruz. Genelde lisans mezunları alınıyor. Boşta kalan MYO mezunları bayağı Türkiye genelinde birikmiş durumda.

  23. Pomem ve pöh alımlarında yaş şartı 35 olsun lütfen… 1985 ve sonrasi…Sesimizi duyun. Çok istiyorum yaş esnetilmesini bekliyorum.

  24. Pöh alımları kpss siz olmalı .Kpss tüm bu işe gönül vermişlerin önünde büyük engel. Bizler dağlarda savaşmaya gidiyoruz.Zaten besyo mezunuyum bence yeterli egitimim var lutfen bunlar dikkate alinsin.

  25. Subay ve polislik mesleğine hayran oldum kadar hiç birşeye değilim ama bana bir turlru nasip olmuyor

  26. gerçekten hak edeni vatanını milletini seveni alsınlar yanda alim yapmasınlar

  27. Şu kpss puanları düşürülsün bence ön lisansta 60 puan olsun.

  28. 1. Santimle. Elendim mankenmi olacagız
    Boyumun kısa olması benim sucummu

  29. Liselerede şans tanımalı yaş her memuriyette olduğu gibi 35 olmalı

  30. Ya arkadaşlar Türkiye de 35 yas çok issiz var onlarda hakki yokmu devletimiz yardımcı olsun işsizlik kotu

  31. Polis çocuklarından kpss soruların.Zaten polis çocükları bu mesleği çok iyi bilip yaşayarak büyüyorlar .Özünde bu mesleği yasaklar alınmali

  32. Kesinlikle yaş düzeltmesi gerektiğini düşünüyorum on lisans alımı daha fazla olmalı

  33. Yaş sınırı 32 olmasını ve lise mezunlarına şans verilmeli bence böyle olursa çok iyi olur

  34. Ben 2016-2017 yılındaki AFYON POMEM DE girmiş olduğum mülakatta 51 saniyede parkur tamamladım Allah'ıma çok şükür vatanıma sadık bir insanim ama demek istediğim vatanımıza milletimize asker polis lazımsa neden KPSS isteniyor ve vatanımıza milletimize asker polis lazimda neden 51 saniyede tamamlamış olduğum parkur geçersiz sayıldı o 1 saniye yüzünden ben ağlaya ağlaya memleketime geri geldim neden 1 saniyeyi göz ardı Edip almadilar beni pöhe

  35. Polis olma şartları derhal ağırlaşmalı, lisans mezunu olmayan kpss 75 puan üzeri almayan, parkur 46 sn. Yapamayan, sigara içen alınmasın. Yaş 27, 28 en fazla olmalı. Çakı gibi gençler var. 80 milyonluk ülkede havuz geniş. Değil polis olmak, her önüne geçen hayal bile kurmamalı.

  36. Yaş mutlaka 28 e düşmeli 4 yıllık üniversite okumayan artık bu devirde polis olmamalı.

  37. Kpss puan yüzünden Fakir anadolu çocukları hep eleniyor …bu aslında tamamen liyakat ve güven e bakılmalıdır

  38. Lise mezunu alımlarıda yapılsin bizlerde bekliyoruz bizde polis olmak istiyoruz ..

  39. Lütfen lise mezunlarına esnetilsin lütfennn davamızı savunalım

  40. Bayanlarda şans verilmeli yaş 35 olmalı bizim kadınlarımız herseyin üstesinden gelebilecek akılda ve gucdedir…