KYK Taban Puanları Açıklandı Mı?

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Taban Puanları

KYK taban puanları açıklandı mı? Gençlik ve Spor Bakanlığı Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü personel alımı için başvuru süreci kısa süre önce sona ermiş ve sözlü sınav aşamasına katılan adaylar belli olmuştu. Adaylar tercihlerini yaptı ve sözlü sınava hak katılan adaylar belli oldu. Adayların en merak ettiği konulardan birisi olan KYK taban puanları hakkında, Gençlik ve Spor Bakanlığı Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü resmi internet sayfasından henüz bir açıklama gelmedi. 2014 yılında yapılan tercihlere göre taban puanlarına göz atmak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.


KYK Taban Puanları 
Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü (KYK) 1403 Personel alımı yapacağına dair resmi ilan Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfasından yayımlanmıştı. Bir çok aday başvuru işlemlerini yerine getirdi ve tercihlerini yaptı. Adayların meraklı bekleyişi gece yarısı sonlandı ve KYK sözlü sınav aşamasına katılmaya hak kazananlar açıklandı. KYK sözlü sınav aşaması sorgulamasını KYK’nin aşağıdaki sayfasından sorgulayabilirsiniz.

KYK Başvuru Sonuçları İçin TIKLAYINIZ

Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü (KYK) ‘nün personel alımına başvuruda bulunan adaylar hangi il’de tercih yaptıklarını sayfanın altında bulunan yorumlar kısmından bizimle ve diğer adaylarla paylaşabilirler.

Kamupersoneli.net kamu haberleri, gündem haberleri, ekonomi haberleri ve kamu personel alım haberleri paylaşır. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonu uygulamasını indirerek gelişmelerden her yerde haberdar olabilirsiniz.
Exit mobile version