2016 TMGD Sınavı Soru ve Cevapları (Yorumlar, Sınav Kolay Mıydı, Zor Muydu)

2016 TMGD Sınav heyecanı. Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanı sınavı gerçekleşti. Sınava katılan adaylar sınav hakkındaki yorumlarını kamupersoneli.net adresinde paylaşıyor. 9 Nisan 2016 Tarihinde gerçekleşen Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanı  (TMGD) Sınavı hakkındaki yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.


TMGD Sınav Heyecanı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın yaptığı Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanı (TMGD) Sınavı saat 10:00’da başladı. Sınav için başvuruda bulunan adaylardan 50 TL sınav ücreti alınmıştı. Ulaştırma , Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından aşağıdaki duyru yapılmıştı.

9 Nisan 2016 TMGD Sınav Yorumları

Sınav tarihi daha sonra 9 Nisan 2016 olarak değiştirilmişti. Sınava giren adaylar sınav hakkındaki yorumlarını sayfanın en altında bulunan yorum kısmından bizimle ve diğer adaylarla paylaşabilir. Kamupersoneli.net olarak kamu sınavlarını yakından takip etmeye devam ediyoruz. Sınav esnasında varsa yaşadığınız aksaklık ve usulsüzlükleri bizimle paylaşarak haberleştirilmesini sağlayabilirsiniz. Sizce Sınav Zor muydu? , Kolay mıydı?


Ulaştırma Bakanlığı TMD Sınav Duyurusu

AÇIKLAMA :

1) Eğitim Merkezlerinden eğitim almış ve Bakanlığımızca eğitimi onaylanmış kişiler kendi (e-devlet) şifreleri ilewww.turkiye.gov.tr adresinde bulunan Karayolu Düzenleme Genel Müdürlüğü hizmetlerinden Sınav Başvuru hizmetini kullanarak veya TMGD eğitimi aldıkları eğitim merkezlerinin yetkilisine ait (e-devlet) şifresi ile en son altı ay önce çekilmiş (yüz hatlarının tamamı gözükecek şekilde ve renkli) resimleri taranarak kamu.turkiye.gov.tr adresinden müracaatta bulunabilirler. Kendilerine ait resimleri taranmamış olan adaylar sınava alınmayacak olup, sınava alınmış olsalar bile sınavları geçersiz sayılacaktır. 

Sınav başvuru başlangıç tarihinden önce Bakanlığımız evrak kaydına giren kursiyerlerin resim düzeltme talepleri işleme alınacak olup, sınav başvuru tarihinden sonra yapılan resim düzeltme talepleri bir sonraki sınav için dikkate alınacaktır.

Eğitim kurumunun kapatılmış olması halinde sınav başvurusu yapacak kişi kendi şifresi veya herhangi bir eğitim kurumu aracılığıyla müracaat edebilecektir.


2) Sınav ücreti, 50 TL. dir. Sınav ücreti, sınava girecek olan şahsın T.C. kimlik numarası belirtilerek Halkbankası’na yatırılacaktır. Ayrıca, sadece sınavı kazanan kişiler T.C. kimlik numarasını belirtilerek TMGD Sertifika için 602 TL.(2016 yılı için) ücreti de Halkbankasına yatıracaklardır.


3) Sınav müracaatında bulunmuş ancak sınav ücretini yatırmayanlar adına sınav giriş belgesi düzenlenmeyecek ve bu kişiler sınava kabul edilmeyeceklerdir.


4) Adaylar, sınav giriş belgelerini http://www.turkiye.gov.tr adresinden e-devlet şifreleri ile veya sertifikalarını aldıkları eğitim kuruluşları aracılığıyla http://kamu.turkiye.gov.tr adresinden temin edebilirler. Adaylara ayrıca posta ile sınav giriş belgesi gönderilmeyecektir. Adaylar, sınava gelirken sınav giriş belgeleri ile resimli kimlik belgelerini (nüfus cüzdanı, ehliyet, pasaport) yanlarında bulundurmak zorundadır. Söz konusu belgeleri ibraz etmeyenler sınava giremezler. 


5) Sınav ücreti hiçbir şekilde iade edilmeyecektir.

Kamu haberlerinden, sınav haberlerinden ve çok daha fazlasından anında haberdar olmak için kamupersoneli.net adreni takip etmeye devam edin. Kamu haberleri, gündem haberleri ve çok daha fazlasından anında ve her yerde haberdar olabilmek için android uygulamamızı cep telefonunuza indirebilirsiniz. Kamupersoneli forumunu ziyaret ederek , ücretsiz üye olabilir, tartışmalara katılabilir, yeni tartışmalar başlatabilirsiniz.

Kamu Haberleri | Kamupersoneli.net

Exit mobile version