Ekpss

EKPSS Tercihleri Ne Zaman Yapılacak?

EKPSS branş sıralamasının ÖSYM tarafından yayımlamasıyla birlikte adaylar tarafından EKPSS tercihlerinin ne zaman yapılacağı araştırılmaya başlandı. 

Kamu kurum ve kuruluşlarının boş kadrolarına atanmak isteyen adaylar sonuçlar ve tercihler hakkında bir bilgi almak için araştırmalarını yapıyorlar. Konu ile ilgili olarak tüm detaylar haberimizde…

2018 yılında gerçekleştirilecek engelli memur alımları ile yapılacak EKPSS ve kura başvurularına ilişkin takvim Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından Ocak ayında açıklanmıştı. Bu takvime göre engelli memur adayları birinci dönem tercihlerini 8-16 Mart tarihleri arasında yapmışlardı. Tercih sonuçları ise 4 Nisan 2018 tarihinde açıklandı.

TERCİHLER NE ZAMAN?

2018 yılının ikinci engelli memur alımına ilişkin detayları araştıran adaylar tercihlerin ne zaman yapılacağını araştırıyorlar. Devlet Personel Başkanlığı tarafından 24 Ocak’ta yayımlanan EKPSS yerleştirme takviminde 2018/2 tercihlerinin ne zaman yapılacağı belirtilmedi. Bu kapsamda tercihler için yeni bir takvimin yayımlanması gerekiyor. Ancak takvim henüz yayımlanmadı. Bu bağlamda tercihlerin ne zaman yapılacağı hakkında kesin bir bilgi bulunmuyor.

EKPSS tercihleri başladığında veya bir duyuru yayımlandığında adayları anlık olarak sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden haberdar edeceğiz.

KAMUPERSONELİ.NET