Kpss

KPSS Ön Lisans Sınavına Katılacak Adaylar Bunlara Dikkat !

Kamu kurum ve kuruluşları bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olmak kaydı ile memur olarak atanmak isteyen Ön Lisans mezunlarının katılacağı KPSS bu hafta sonu gerçekleştirilecektir.

Ön Lisans mezunlarının memuriyet yolundaki önlerindeki en önemli virajlardan biri olan KPSS 4 Kasım 2018 tarihinde Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından Türkiye genelindeki sınav merkezlerinde uygulanacaktır.

Pazar günü saat 10.15’te başlayacak ve saat 10.00’dan sonra hiçbir adayın sınav salonlarına alınmayacağı belirtilen sınav hakkında adayların dikkat etmesi gerekenleri kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz.

ADAYLARIN DİKKAT ETMESİ GEREKENLER

Konu ile ilgili olarak sınava giden adayın kimlik belgesinin ve sınav giriş belgesinin yanında olup olmadığından emin olması gerekmektedir. Ayrıca sınav giden adayın yanında herhangi bir metal küpe, yüzük vb. şeyler bulunmaması gerekmektedir.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından uygulanacak olan sınavda adayların yanında bir tek şeffaf pet şişe içinde su götürmelerine izin veriliyor. Sınav günü Nüfus Müdürlüklerinin çalışacağı ifade edildi. Bu bağlamda aday kimliğini kaybettiğinde Nüfus Müdürlüklerinden rahatlıkla edinebilirler.

TÜM ADAYLARIMIZA BAŞARILAR DİLERİZ 

4 Kasım2018 tarihinde gerçekleştirilecek olan KPSS Ön Lisans sınavı sonrasında soruları adaylarla beraber sitemizde tartışacağız. Sınav sonrasında sitemize girerek sınav hakkındaki yorumlarınızı diğer adaylarla beraber paylaşabilirsiniz. 

Kamupersoneli.net olarak hafta sonu sınava katılacak olan adaylara başarılar diliyoruz. 

KAMUPERSONELİ.NET – ÖZEL HABER