Deneyimli ve Yetiştirilmek Üzere Alımı Yapılacağı Duyurulan Banka Memuru Alım İlanları

Bilindiği üzere Türkiye geneli tüm şehirlerde birçok sayıda ilçede faaliyet gösteren birçok banka bulunuyor. 

Söz konusu bu bankalar kendilerine ait internet siteleri üzerinden yada kariyer siteleri aracılığıyla yayımladıkları ilanlar ile banka memuru alımı yapıyorlar. 

Kadrolara göre belirlenen eğitim şartını sağlayan adayların başvuruda bulunabildiği bu alım ilanlarında işçi kadrolarına başvuru yapacak adayların en az lise mezunu, memur personel kadrolarına başvuru yapacak adayların ise en az önlisans mezunu olması talep ediliyor. İlanlara dair diğer detaylar ise şu şekilde,

ALIM YAPACAK BANKALAR

Yayımladıkları ilanlar ile işçi ve banka personeli alımı yapacağını ilan eden bankaları sizlere aşağıda aktarıyoruz. 

İlanlara göre İNG Bank, Yapı Kredi Bankası, Burgan Bank, Türk Ekonomi Bankası, Akbank, Turkish Bank, Garanti Bankası, QNB Finansbank, Denizbank, Vakıfbank, Alternatifbak ve Şekerbank personel alımı yapacak. 

ALIMLAR HANGİ KADROLARDAN OLACAK?

Haberimizin içeriğinde belirttiğimiz gibi bankalar yayımladıkları alım ilanlarında hem banka memuru pozisyonlarına hemde işçi kadrolarına alım yapacaklarını ilan ettiler. Bu ilanlarda yer alan açık kadroların bazılarını sizlere aşağıda aktarıyoruz. Ancak sizlerle paylaştığımız açık kadroların dışında da çok sayıda pozisyonda alımlar yapılıyor. 

Şube İşlem Yetkilisi, Memur, Yönetici Asistanı, Şube Yöneticisi, Operasyon Destek Yöneticisi, Tahsilat Asistanı, Mobil Satış Temsilcisi, Telefon Bankacılığı Müşteri Temsilcisi, Güvenlik Görevlisi, Tahsilat Stratejileri Yetkilisi, Gişe Yetkilisi, Çağrı Merkezi Yetkilisi, Dijital İşlem Yöneticisi, Engelli Memur, İş Analisti, Uzman Personel, Destek Personeli, Aktif Satış Temsilcisi.

BANKA MEMURU ALIM İLANLARINA BAŞVURU KOŞULLARI?

Banka memuru alım ilanlarına başvuru koşulları hem bankaya hem alım yapılacak pozisyona göre değişiyor. Farklı bankalar aynı kadro için çok farklı şartlar talep edebiliyorlar. Bu nedenlerden dolayı adaylara sadece genel başvuru koşullarını paylaşıyoruz. 

İlanlara başvuruda bulunacak adaylar ilan metinlerinde yer alan tüm şartları dikkatle incelemeliler. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, İlan metninde açık kadrolar için belirlenen eğitim düzeyinden mezun olmak, görevini sürekli yapmasına engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak, Bankacılık sektöründe kariyer hedefi olan, Analitik düşünce yapısına sahip ve dikkatli, Ekip çalışması ve koordinasyon becerisi kuvvetli, Dinamik çalışma ortamına ayak uydurabilecek ve İletişim yeteneği kuvvetli, çözüm odaklı ve müşteri memnuniyetine önem vermek.

Exit mobile version