Ekpss

2018 EKPSS Branş Sıralamaları ÖSYM Tarafından Açıklandı!

22 Nisan 2018 tarihinde ÖSYM tarafından düzenlenen 2018 Engelli Kamu Personel Seçme Sınavına (2018-EKPSS) giren adayların sınav sonuçlarına göre branş bazında sıralamaları açıklandı.

Adayların branş bazında sıralamalarına Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nin Aday İşlemleri Sistemi üzerinden 31 Ekim 2018 tarihinde saat 15:30’dan itibaren “https://ais.osym.gov.tr internet” erişim sağlayabilecekleri bildirildi.

Ayrıca branş bazında sıralamaları öğrenmek için adayların kendilerine ait Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaraları ve şifreleri ile branş bazında sıralamalarını öğrenebilecekleri ifade edildi.

Diğer yandan branş bazında sıralamalar adayların bilgilendirilmesi amacıyla oluşturulmuştur ve kendileri ile aynı alanda sınava tabii olana adaylar arasında kendi başarı durumlarını değerlendirmelerine olanak sağlayan bir hizmet olarak bilinmektedir.

Branş bazında sıralamalar ise ÖSYM sistemi üzerinde 26 Ekim 2018 tarihi ile aktif olarak bulunan eğitim bilgileri; ve bu tarih itibari ile sistemde aktif eğitimi gözükmeyen adayların ise, başvuru da belirttikleri eğitim bilgileri baz alınarak hazırlandı.

Bir Yorum

  1. Engelli bir vatandaşım bu üç gündür.ösym tarafından ekpss nın bıranş sıralanması yapılmış neden ekrana çıkmıyor