Sakarya Üniversitesi Avukat Alımı Yapacak

Sakarya Üniversitesi’nin Avukat personel alımı yapacağına dair ilan Resmi Gazete’de Yayımlandı.


Sakarya Üniversitesi 2 Avukat alımı gerçekleştirecek. Üniversitenin Hukuk Müşavirliğinde istihdam edilmek üzere 2 Avukat istihdam edilecek.

Sakarya Üniversitesi Avukat Personel Alım İlanının Başvuru Şartları

Avukat alımı için başvuruda bulunacak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde belirtilmiş şartları taşıması, 5-6 Temmuz 2014 tarihlerinde yapılan KPSS ‘ndan KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almak, Hukuk Fakültesi mezunu olmak, Avukatlık ruhsatnamesine sahip olmak.

Sakarya Üniversitesi Avukat Personel Alım İlanı için Başvuruda bulunacak adaylardan istenilen belgeler ; Adaylar başvuru formunu www.sakarya.edu.tr adresinden edinebilir, Diploma ve mezuniyet belgesinin onaylı örneği, 3 adet vesikalık fotoğraf, KPSS (B) sonuç belgesinin barkodlu bilgisayar çıktısı, adayın özgeçmişi.

Avukatlık alımı için başvuruda bulunacak adaylar söz konusu belgelerle birlikte Sakarya Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı’na başvuruda bulunabilecekler. Başvurular 11 nisan 2016 tarihinde başlayacak ve 25 nisan 2016 tarihine kadar sürecek. Yazılı Sınav 11 Mayıs 2016 tarihinde saat 14:00 ‘da Sakarya Ünivcersitesi Rektörlüğü – Senato toplantı salonunda, Sözlü sınav aynı yerde 18 mayıs 2016 tarihinde saat 14:00’da başlayacak.

Personel alım haberleri , kamu haberleri ve çok daha fazlasından herkesten önce haberdar olabilmek için kamupersoneli.net adresinin android cihazlar için geliştirdiği uygulamayı cep telefonunuza indirebilir bu sayede her türlü haberden her yerde bilgi sahibi olabilirsiniz. Forum.kamupersoneli.net adresini ziyaret ederek tartışmalara katılabilir, yeni tartışma başlatabilir, öneri ve şikayetlerinizi forum yönetimi ve ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.
Exit mobile version