EGM 45 Bin POMEM, PÖH, PMYO ve PAEM Polis Alımı Yapacak !

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu daha önce yaptığı açıklamalarında polis alımları hakkında adaylara müjde vermişti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun açıklamalarının detaylarını kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz…

Bakan Soylu açıklamalarında emniyet teşkilatının kadrosunun güçlendirilmesi amacı ile polis alımlarının devam edeceğini vurguladı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, EGM bünyesine yapılacak olan polis alımlarına ilişkin alımların 35 olacağını belirtti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamalarında 25 bin 500 kişilik daha alım planladıklarını önümüzdeki yıl da 35 bin yeni öğrenci alımı yapılacağını vurgulamıştı.

45 BİN POLİS ALIMI BEKLENİYOR

Emniyet Genel Müdürlüğüne şimdiye kadar POMEM kapsamında 20 bin polis alımı yapıldı. POMEM’in dışında Polis Meslek Yüksekokulu 2 bin 500 polis alımı ve PAEM ile 3 bin komiser yardımcısı alımı gerçekleştirildi. Ayrıca 2018 yılı için EGM tarafından 10 bin polis alımının daha yapılması bekleniyor. Tüm bunların yanı sıra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 2019 yılında da 35 bin polis alımı yapılacağı ifade edildi. 

ALIMLAR HANGİ BRANŞTA GERÇEKLEŞTİRİLMELİDİR?

Peki polis alımları hangi branşta gerçekleştirilmelidir? PÖH, POMEM, PMYO ve PAEM branşlarından hangisinde gerçekleştirilmelidir? Bu konu hakkındaki taleplerinizi sayfanın alt kısmındaki yorum bölümünden belirtebilirsiniz.

KAMUPERSONELİ.NET – ÖZEL HABER

Exit mobile version