Askeri Personel

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı 4000 Askeri Personel Temini Başvurular Devam Ediyor

Devlet Personel Başkanlığı resmi sitesinden de yayımlanan ilana göre Deniz Kuvvetleri Komutanlığı 4000 askeri personel alımı gerçekleştirecek adaylar için başvuru süreci 28 mart 2016 itibariyle başlamıştı.

Deniz Kuvvetleri Personel Temini İçin Başvurular Devam Ediyor

2016 Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Personel Alımı için başvurular devam ediyor. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı 4000 Askeri personel alacağına dair resmi ilan duyurusu Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfasından da yayımlanmıştı. 28 Mart 2016 tarihinde başlayan personel alım başvurularına 17 Nisan 2016 tarihine kadar devam edecek.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı 4000 Askeri Personel Alımı için başvuruda bulunmak isteyen adaylar http://personeltemin.dzkk.tsk.tr adresinden başvurularını gerçekleştirebiliyor.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı 4000 askeri personel temin ilanında Başvuru koşulları’nda adayların ilkokul, ortaokul ve lisans düzeyinde mezuniyet şartı arandığını hatırlatalım. Adayların 20 yaşından büyük olması şartıda bulunuyor. İlk yıl için adaylara 2537 TL verileceği söz konusu personel alım ilanında göze batıyor.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı 4000 Askeri Personel Alımı Başvurular Nereden Yapılacak?

2016 Deniz Kuvvetleri Komutanlığı 4000 Askeri Personel alımı için başvurular sadece internet sitesi üzerinden gerçekleşecek. Başvuruda bulunacak adayların Deniz Kuvvetleri Komutanlığı 4000 Personel Alımıyla ilgili başvuru kılavuzunu dikkatle incelemeleri gerekmektedir. 

Kamu haberlerinden ve çok daha fazlasından kamupersoneli.net ile haberdar olabilirsiniz. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek her türlü gündem haberinden, ekonomi haberinden, personel alım haberinden ve çok daha fazlasından anında her yerde haberdar olma imkanına sahipsiniz. Kamupersoneli forumunu ziyaret ederek ücretsiz üye olabilir, tartışmalara katılabilir, tartışma başlatabilirsiniz.