Gişe Yetkilisi, Tahsilat Memuru ve Destek Personeli Alımı Yapan Bankalar

Kadrolarında personel açığı bulunan bulunan bankalar kendilerine ait internet siteleri üzerinden yada kariyer siteleri aracılığıyla personel alım ilanı yayımlıyorlar. 

Kamupersoneli.net olarak siz okuyucularımıza personel alımı için ilan yayımlayan veya ilanlarında güncellemeye giden bankaların ilanlarını derledik. İşte alım yapacak bankalar ve alım yapacakları kadrolara dair detaylar,

ALIM YAPACAĞINI İLAN EDEN BANKALAR

Türkiye geneli tüm şehirlerde faaliyet gösteren bankalar yayımladıkları alım ilanları ile onlarca kadrodan personel alımı yapacaklar. Bu kapsamda alım yapacağını ilan eden bankalar arasında İş Bankası, İNG Bank, Yapı Kredi Bankası, Burgan Bank, Türk Ekonomi Bankası, Akbank, Garanti Bankası, QNB Finansbank, Denizbank, Vakıfbank ve Şekerbank yer alıyor. 

Yukarıda yer alan bu bankalar yayımladıkları ilanlarında en az lise mezunu olmak kaydıyla farklı eğitim seviyelerinden mezun adaylar arasında çok sayıda banka personeli alımı yapacaklarını duyurdular. 

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Banka personeli alımları için yayımlanan ilanlarda çok sayıda kadro için alım ilanı yayımlandı. Bu alım ilanları arasında yer alan açık kadroları sizlere aşağıda aktarıyoruz.  Şube İşlem Yetkilisi, Memur, Yönetici Asistanı, Şube Yöneticisi, Operasyon Destek Yöneticisi, Tahsilat Asistanı, Mobil Satış Temsilcisi, Telefon Bankacılığı Müşteri Temsilcisi, Güvenlik Görevlisi, Tahsilat Stratejileri Yetkilisi, Gişe Yetkilisi, Çağrı Merkezi Yetkilisi, Dijital İşlem Yöneticisi, Engelli Memur, İş Analisti, Uzman Personel, Destek Personeli, Aktif Satış Temsilcisi.

Alım ilanları arasında ayrıca bu kadroların dışında çok sayıda pozisyon bulunmakta. Bu kadroları görüntülemek için aşağıda sizlere aktardığımız bağlantıları kullanabilrisiniz. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Banka personeli alım ilanlarına başvuruda bulunacak adayların dikkat etmesi egreken koşulları ana başlıkları ile sizlere aktarıyoruz. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, İlan metninde açık kadrolar için belirlenen eğitim düzeyinden mezun olmak, görevini sürekli yapmasına engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak, Bankacılık sektöründe kariyer hedefi olan, Analitik düşünce yapısına sahip ve dikkatli, Ekip çalışması ve koordinasyon becerisi kuvvetli, Dinamik çalışma ortamına ayak uydurabilecek ve İletişim yeteneği kuvvetli, çözüm odaklı ve müşteri memnuniyetine önem vermek.

Exit mobile version