Yapı Kredi Bankası 64 Pozisyon İçin Personel Alımı Yapıyor! (En Az Lise Mezunu)

Yapı Kredi Bankası tarafından kariyer siteleri aracılığıyla yayımlanan ilanlarda çok sayıda personel alımı yapılacağı belirtildi.

Türkiye genelinde alım yapılacağı ifade edilirken 64 pozisyonda alımların gerçekleştirileceği açıklandı.

HANGİ POZİSYONLARDA ALIMLAR YAPILACAK?

Yapı Kredi Bankası tarafından yayımlanan ilanda alım yapılacak olan pozisyonlar ise şu şekilde;

“Yazılım Geliştirmeci, Fiyatlama Danışmanlığı ve İzleme Uzmanı, Veri Kalitesi Yazılım Geliştirme Uzmanı, UluslararasıÇokuluslu Firmalar Portföy Yönt. Yardımcısı, Proje Finansmanı Hukuki Destek, Ofis Destek Yetkilisi, Uluslararası-Çokuluslu Firmalar Portföy Yönetmeni, Alternatif Kartlı Ödeme Sistemleri Ürün Uzmanı, İK Organizasyon Uzmanı.

Trakya Bölge Müdürlüğü Asistanı, YK Faktoring Ankara Şube Portföy Yönetmeni, Ücretlendirme ve Yan Haklar Uzmanı, Eğitim Tasarım ve Geliştirme Uzmanı, Ticari Portföy Yönetmeni/Yönetmen Yrd, Kurumsal Portföy Destek Asistanı, Kurumsal Portföy Destek Asistanı, Konut ve Taşıt Kredileri Ürün Yönetimi Müdürü, Taşıt ve Ford Finans Yöneticisi.

Kanuni Takip Dış Kaynak  Avukat (Engelli), Risk Metodoloji ve Modellemeleri Uzmanı, Varlık Yönetimi Uzmanı, İşe Alım Destek Yetkilisi, Özlük ve Dokümantasyon Yönetimi Yetkilisi, Bankacılık Ürünleri Satışı, Kobi Portföy Yönetmeni, ATM Saha Planlama ve Optimizasyon Uzmanı, Yazılım Geliştirmeci – Bireysel Krediler, Yazılım Geliştirmeci – Ticari Krediler.

Kıdemli Sistem Yöneticisi, Bankacılık Ürünleri Satışı, Kredi Riski Politikaları, İştirakler Uzmanı, İş Analisti – Bireysel Krediler ve Risk İzleme, İş Analisti – Ticari Krediler, Kredi Riski Bütçeleme ve Analitik Uzmanı, Kredi Riski Raporlama Uzmanı, Yazılım Geliştirmeci, BT İş Analisti, Yazılım Geliştirmeci, Bankacılık Ürünleri Satışı, Özel Bankacılık Portföy Yönetmeni.

Kurumsal Portföy Yönetmen Yardımcısı, Bankacılık Ürünleri Satışı, Müşteri İletişim Merkezi Yetkilisi ve Faktoring Hazine ve Muhabir Operasyon Yetkilisi” olarak açıklandı.

ADAYLARDAN TALEP EDİLEN GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

Yapı Kredi Bankası tarafından yayımlanan ilanlarda adaylardan istenilen genel başvuru şartları arasında ise;

Bilgisayar kullanma yeteneği üst düzey olması, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmaları veya en az 2 yıl tecilli olması gerekiyor.

Diğer yandan açık olan kadrolara göre duyurulan ilanlarda ikamet ve istenilen yaş şartına uygun olmak zorunlu.

Adayların tecrübeli veya tecrübesiz olmak şartlarına yer verilirken kadrolara göre değişiklik gösteren başvuru şartlarına alt kısımda verdiğimiz bağlantı adresi üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.

İlan detayları için: https://goo.gl/De5KEZ (Web adresini tarayıcınızın arama satırına yazarak veya kopyalayarak söz konusu ilanın detaylarına ulaşabilirsiniz.)

Kamupersoneli.net 

Exit mobile version