Erzurum Teknik Üniversitesi Avukat Alacak

 Erzurum Teknik Üniversitesi Avukat Alımı


Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörlüğü’nden Avukat Alımı için İlan verildi. Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfasından yapılan ilan duyurusunda Erzurum teknik Üniversitesi’nin bünyesinde istihdam etmek üzere 1 avukat alımı gerçekleştireceği belirtildi. Erzurum Teknik Üniversitesi Avukat Alımı Başvuru Şartları ; Başvuruda bulunacak adayların 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 48’inci maddesinde belirtilmiş genel şartları taşıması gerekmektedir. KPSSP3 Puan türünden en az 70 puan almış olması, Başvuru yapacak adayların ilanın son başvuru tarihine göre avukatlık ruhsatnamesine sahip olması, En az 2 senelik avukatlık tecrübesine sahip olduğunu belirten belgeye sahip olmak.

Talep Edilen Belgeler

Erzurum Teknik Ünviersitesi Avukat Alımı İçin Başvuruda bulunacak adaylardan istenilen belgeler şu şekildedir ; Üniversitenin resmi internet sayfasından alınan başvuru formu, Diploma ya da mezuniyet belgesinin onaylı örneği, aday yurt dışında bulunan bir üniversiteden mezun olmuşsa diplomanın denkliğini belirten belge, 3 adet vesikalık fotoğraf ve KPSS sonuç belgesinin çıktısı, Adayın özgeçmişi, Avukatlık ruhsatnamesinin onaylı örneği gerekiyor.

Sınav ve Başvurular

Erzurum Teknik Üniversitesi Avukatlık alımı için sözlü sınav ve yazılı sınav yapılacak. Gerekli koşulları sağlayan adaylar başvurularını şahsen ya da posta yoluyla Erzurum Teknik Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı’na yapılmalı. Başvurular için son tarih 22 nisan 2016 olarak belirlenmiş. İlgili personel alım ilanının kılavuzu için lütfen tıklayınız.

Kamu haberleri, Memur haberleri, sınav haberleri ve çok daha fazlası kamupersoneli.net adresinde…
Exit mobile version