KYK 1403 Personel Alımı Sınav Sonuçları Açıklanıyor! ( Kimler Sözlü Sınava Katılacak)

Kredi ve Yurtlar Kurumu Personel alımı için başvuru süreci kısa zaman önce sona erdi. KYK’nin personel alımı için sözlü sınav aşamasına sayılı günler kaldı. Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) , Personel alımına dair Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesinden ilan yayımlamıştı. Kurumun taşra teşkilatlarında çalıştırmak üzere 1403 sözleşmeli personel istihdam edeceğine dair haberleri kamupersoneli.net olarak sizlere iletmiştik.

KYK Personel Alımı İçin Sözlü Sınav Ne Zaman Yapılacak?

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) personel alımı için artık son adımlar. KYK başvuruları arasından sözlü sınava katılmaya hak kazananların listesi bugün (8 Nisan 2016 ) KYK tarafından yayımlanacak. KYK sözlü sınavına katılmaya hak kazanan adayların listesi ve personel alım aşamalarıyla ilgili duyuruları kamupersoneli.net adresinden takip etmeye devam edebilirsiniz. KYK personel alımı için yüzbinlerce kişinin başvurduğu söyleniyor.Kredi ve Yurtlar Kurumu sözlü sınav aşaması önümüzdeki aydan (2 Mayıs 2016) itibaren başlayacak.


KYK Sözlü Sınavında Başarı İçin Kaç Puan Gerekiyor?

 

KYK sözlü sınav aşamasında adaylar, Genel Kültür, Muhakeme gücü, ifade yeteneği ve temsilkabiliyetiyle birlikte iletişim becerilerinden sınava girecek. Sınav komisyonunda bulunan üyelerin her biri tarafından ayrı ayrı değerlendirmeye tabi tutulacaklar. KYK personel alımı için yapılacak sözlü sınavdan  Adayların 100 Puan üzerinden 70 puan alması gerekiyor. Kredi ve Yurtlar Kurumu Sözleşmeli Yurt Yönetim Personeli için yapılacak sınavda 70 puanın altında kalan adaylar başarısız sayılacak

Kamu haberleri , gündem haberleri ve çok daha fazlasından herkesten önce haberdar olabilmek için kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz. Kamupersoneli.net forumlarını ziyaret ederek, ücretsiz üye olabilir, ilgi alanınıza giren konularda tartışmalara katılabilir, soru ve önerilerinizi forum yöneticilerimize bildirebilirsiniz.
Exit mobile version