Banka Personeli Alım İlanları

İş Bankası Güvenlik Görevlisi ve Banka Personeli Alım İlanı Yayımladı

İş Bankası İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinden bir ilan yayımlayarak personel alımı yapacağını duyurdu. 

İŞ Bankası tarafından yayımlanan personel alım ilanında yer alan kadrolar, açık pozisyonlara göre belirlenen başvuru koşulları ve adaylardan talep edilen başvuru şartlarına dair ayrıntıları siz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz. 

İŞ BANKASI PERSONEL ALIM İLANI

İş Bankası kendisine ait internet sitesi üzerinden yayımladığı personel alım ilanında 3 farklı pozisyondan personel alımı yapacağını duyurdu. 

İlana göre banka en lise mezunu adayların başvuru yapabileceği Güvenlik Görevlisi alımı yapacak. Banka tarafından yayımlanan ikinci personel alım ilanında, bankanın Bilgi Teknolojileri Bölümlerinde Sistem Uzmanı olarak görevlendirilecek personeller alınacağını duyurdu. Bu ilana da üniversitelerin dört yıllık eğitim veren başvuru kılavuzunda yer alan bölümlerinden mezun adaylar başvuru yapabilecek. Yayımlanan son alım ilanında ise İş Bankası Müfettiş Yardımcılığı kadrosuna personel alımı yapacağını duyurdu. 

BAŞVURU KOŞULLARI

İş Bankası İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü yayımladığı personel alım ilanına başvuru yapacak adayların ilan metinlerinde yer alan başvuru koşullarını sağlamalarını istiyor. İş Bankası tarafından belirlenen bu başvuru koşulları her kadro için farklılık gösteriyor. İşte o koşullar,

İlana başvuru yapacak adayların Türk vatandaşı olması, her kadro için ayrı ayrı belirlenen yaş şartını sağlaması, yine her kadro için özel olarak belirlenen eğitim seviyesinden mezun olması, alım yapılacak şehirde ikamet etmesi veya edebilecek olması, sağlık durumu itibariyle Türkiye’nin her yerinde grev yapabilecek olması. vardiyalı çalışma saatlerine uyu sağlaması, affa uğramış olunsa dahi, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezasına hüküm giymemiş olmak. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İlana başvuruda bulunacak adaylar başvurularını ilanların son başvuru tarihlerine kadar İş Bankası’na yapmaları gerekiyor. Başvurular elektronik olarak yapılacak olup adaylar başvurularını cv.isbank.com.tr adresi üzerinden yapacaklar.