Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Bilgi Teknolojileri Başkanı Yusuf Güngör Kimdir?

Emniyet Genel Müdürlüğü Bilgi Teknolojileri Başkanı Sn. Yusuf Güngör Kimdir?

Emniyet Genel Müdürlüğü Bilgi Teknolojileri Daire Başkanı Yusuf Güngör 1 Mayıs 1966 Uşak doğumludur. 1980 yılında Polis kolejine başlayan Sn. Yusuf Güngör , 1988 yılında Polis Akademisi‘nde öğrenimini tamamlamış ve Komiser yardımcısı olarak mesleğe adımını atmıştır.

1988-1989 yılları arasında Amerika Birleşik Devletleri’nde Dil eğitimi alan Yusuf Güngör, 1989-1994 yılları arasında Emniyet Genel Müdürlüğü Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı‘nda, 1994-1998 yılları arasında Diyarbakır’da, 1998-2002 yılları arasında Emniyet Genel Müdürlüğü , 2000-2002 yılları arasında UNMIK Polis Barış Gücü’nde, 2002 yılından 2011 yılına kadar Isparta İl Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapmıştır.

2011 yılında 1.sınıf Emniyet Müdürü olduktan hemen sonra Teftiş Kurulu Antalya Bölge Başkanlığı‘nda Polis Başmüfettişi olarak görev yapan Sn. Yusuf Güngör, 28 Şubat 2014 tarihinden günümüze Emniyet Genel Müdürlüğü Bilgi Teknolojileri Daire Başkanı olarak görevinin başındadır.

Sn. Yusuf Güngör Evli ve 3 Çocuk sahibidir. 


Emniyet Bilgi Teknolojileri Daire Başkanlığı

Emniyet Teşkilatı tarafından yürütülen hizmetlerde görevlerin hızlı, güvenli ve etkili biçimde yerine getirilmesinin sağlanmasında Bilişim Dairesi Başkanlığı’nın payı büyüktür. Bilgi Teknolojileri Daire Başkanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü’nün  Bilişim alanında ihtiyaç duyduğu tüm hizmetlere destek verebilen, bilgi ve teknolojiyi üst düzeyde kullanarak üretime dönüştürebilen, yenilikçi ve dinamik çalışmalarını ulusal ve uluslarararası düzeye getirmek için emek sarfeden bir Emniyet Genel Müdürlüğü’ne bağlı bir birimdir.

Kamu haberleri, gündem haberleri ve çok daha fazlası kamupersoneli.net adresinde…

Kamupersoneli.net
Exit mobile version