Bülent Ecevit Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı Devlet Personel Başkanlığı'nda Yayımlandı

Bülent Ecevit Üniversitesi ‘nin 13 Akademik Personel Alımı yapacağına dair perosnel alım ilanı Devlet Personel Başkanlığı (DPB) resmi internet sitesinden yayımlandı.


Bülent Ecevit Üniversitesi Profesör , Doçent ve Yardımcı Doçent kadrolarında istihdam etmek üzere  Tıp Fakültesine 3 Akademik personel, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine 3 akademik personel, Mühendislik Fakültesine 2 Akademik personel, Fen Edebiyat Fakültesi‘ne 1 Akademik Personel, Zonguldak Sağlık Yüksek Okulu‘nda istihdam edilmek üzere 1 Yardımcı Doçent, Diş Hekimliği Fakültesi‘nde istihdam etmek üzere 1 Yardımcı Doçent,  Ereğli Eğitim Fakültesi‘nde istihdam etmek üzere 2 Akademik personel alımı gerçekleştirecek.

Akademik Personel Alımı Son Başvuru Tarihi

Adayların Başvuruları Bülent Ecevit Üniversitesi‘ne en geç 21 Nisan 2016 tarihine kadar iletmeleri gerekmektedir.


Adaylar başvurularında ; T.C Kimlik Numalarını gösterir beyanlarını, Tüm diploma belgeleri ve öğrenim durumu gösterir onaylı belgeleri, 3 adet fotoğrafını, Başvuracak adaylar için başvuru formunu ( http://w3.beun.edu.tr adresinden temin edilebilir)

Profesör kadrosuna müracat edecek adaylar, özgeçmişlerini, yayın listelerini, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dosyalar ile müracaat etmelidir. detaylı bilgileri “http://personel.beun.edu.tr/” adresinden edinebilirler.

Bülent Ecevit Üniversitesi Akademik Personel Alımı ilanına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. 

http://euygulama.dpb.gov.tr/dpb_web/menu/yeni_PDF.aspx?9e561953-91ad-4ac4-b23a-97682f318679#

Kamu personeli alım haberleri, gündem haberleri, ekonomi haberleri ve çok daha fazlası için kamupersoneli.net adresini takip etmeye devam ediniz. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek gelişmelerden her yerde her zaman haberdar olma imkanına sahip olabilirsiniz. Forumu ziyaret ederek , ücretsiz üye olabilir, tartışmalara katılabilir, yeni tartışmalar başlatabilirsiniz.

Kamu Personeli |  Ankara
Exit mobile version