Soru Önergeleri

Kadroya Alınmayan Taşeron İşçiler Soru Önergesi Oldu !

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok tarafından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya bir soru önergesi verildi. Verilen soru önergesinin konusu kamuda kadroya geçirilmeyen taşeron işçiler oldu.

SORU ÖNERGESİNİN DETAYLARI

İYİ Parti Milletvekili İsmail Ok verdiği soru önergesinde yapılan düzenleme ile birlikte Başbakanlık’ta çalışan daha önce kadro alamayan 113 personele kadro verildiğini hatırlattı. Ayrıca İsmail Ok bu konu hakkında şu soruyu sordu:

Kadroya Alınmayan Taşeron İşçiler Soru Önergesi Oldu !

Kapatılan Başbakanlıkta bulunan ve yüzde 70 kriteri nedeniyle kadro alamayan 113 taşeron işçinin kadroya geçmesi kadro alamayan diğer işçiler için emsal olacak mıdır? Tüm kurumlarda çalışan yüzde 70 engeline takılan taşeron şoförler kadroya geçirilecek mi? Bu konuda herhangi bir çalışma yapılmakta mıdır? Çalışma yapılıyorsa bu hangi kapsamdadır ve ne zaman bitirilecektir?

İYİ Parti Milletvekili İsmail Ok tarafından verilen soru önergesi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından henüz yanıtlanmadı. Soru önergesi yanıtlandığında okuyucularımız anlık olarak haberdar edeceğiz…

KAMUPERSONELİ.NET – ÖZEL HABER

Bir Yorum

  1. di̇ğer kurumlarda da kadroya alinmayanlar var orneği̇n tarim bakanliğinda 385 ki̇şi̇.türki̇ye geneli̇ yaklaşik 30 bi̇n. karari bekli̇yoruz ve destekli̇yoruz