9 Farklı Banka Tahsilat Memuru, Gişe İşlem Yetkilisi ve Banka Personeli Alımı Yapıyorlar

Ekim ayının son iki haftasına girdiğimiz şu günlerde çok sayıda banka yayımladıkları alım ilanları personel alımı yapmaya devam ediyorlar. 

Kamupersoneli.net olarak bizlerde sizlere bankalar tarafından yayımlanan banka personeli alım ilanlarını derledik. Söz konusu alım ilanlarında farklı eğitim seviyelerinden mezun adayların başvuru yapabileceği açık kadrolar bulunuyor. 

PERSONEL ALIMI YAPACAĞINI İLAN EDEN BANKALAR

Kadrosunda personel açığı bulunan şubelerinde görevlendirmek üzere banka personeli alımı yapacağını duyuran 9 farklı banka arasında, Burgan Bank, Türk Ekonomi Bankası, Akbank, Garanti Bankası, QNB Finansbank, İş Bankası, Denizbank, Vakıfbank ve Şekerbank bulunuyor. 

Bu bankalar tarafından yayımlanan banka personeli alım ilanlarında ise onlarca pozisyonda personel alımı yapılacağı ifade edildi. Hem banka personeli kadrolarına alımların yapılacağının açıklandığı ilanlarda hemde işçi pozisyonları için alım ilanları bulunuyor. 

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Banka memuru ve işçi pozisyonları için yayımlanan alım ilanları arasında bulunan açık kadrolara dair liste şu şekilde; Şube İşlem Yetkilisi, Memur, Yönetici Asistanı, Şube Yöneticisi, Operasyon Destek Yöneticisi, Tahsilat Asistanı, Mobil Satış Temsilcisi, Telefon Bankacılığı Müşteri Temsilcisi, Güvenlik Görevlisi, Tahsilat Stratejileri Yetkilisi, Gişe Yetkilisi, Çağrı Merkezi Yetkilisi, Dijital İşlem Yöneticisi, Engelli Memur, İş Analisti, Uzman Personel, Destek Personeli, Aktif Satış Temsilcisi.

Sizlere aktardığımız bu kadroların dışında çok sayıda daha pozisyonda personel alımı için ilan bulunuyor. Kadro detaylarına haberimizin altında bulunan bağlantılar üzerinden ulaşabilirsiniz. 

BANKA PERSONELİ ALIMI BAŞVURU KOŞULLARI

Banka personel alım ilanları için ilan yayımlayan bankaların genel olarak adaylardan talep ettiği bazı koşullar bulunuyor. Adaylardan talep edilen bu koşullar ana başlıklarıyla şunlar,

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, İlan metninde açık kadrolar için belirlenen eğitim düzeyinden mezun olmak, görevini sürekli yapmasına engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak, Bankacılık sektöründe kariyer hedefi olan, Analitik düşünce yapısına sahip ve dikkatli, Ekip çalışması ve koordinasyon becerisi kuvvetli, Dinamik çalışma ortamına ayak uydurabilecek ve İletişim yeteneği kuvvetli, çözüm odaklı ve müşteri memnuniyetine önem vermek.

Exit mobile version