Kara Kuvvetleri Komutanlığı (KKK) Sözleşmeli Er Alımı Sınav Tarihi ve Sınav Yeri

2016 Yılı Kara Kuvvetleri Komutanlığı (KKK) Sözleşmeli Er Alımı Faaliyeti kapsamında 8 Mart 2016 tarihine kadar ön başvuru yapan ve söz konusu sözleşmeli er alımı için sınav tarihi daha önce açıklanmıştı.


Kara Kuvvetleri Komutanlığı (KKK) Sözleşmeli Er Alımı Sınavları Ne Zaman Yapılacak?

15 Nisan 2016 ile 21 Nisan 2016 tarihleri arasında Ankara Cebeci’de bulunan Personel Temin Merkezi Komutanlığı’nda , Kayıt Kabul Faaliyetleri, Ön Sağlık Muayenesi, Fiziki Yeterlilik Testi ve Mülakat aşamaları yapılacak. Seçim aşamasına katılmaya hak kazanan adayların seçim aşaması tarihleri kkk.tsk.tr/personelTemin/pertem.aspx internet sitesinden yayımlanacak.

2016 Kara Kuvvetleri Komutanlığı (KKK) Sözleşmeli Er Alımı İçin Adaylar Yanlarında Ne Getirecek?

Adayların yanlarında getirmeleri gereken belgeler sayfanın altında bulunan kılavuzda bulunmaktadır. Seçim aşaması için çağrılan adaylar sınav giriş belgesini Kara Kuvvetleri Komutanlığı Personel Temin  Komutanlığı sayfasından edinebilirler. Yayımlanan kılavuzda Sözleşmeli erbaş ve er’ler için sınav tarihinden önce çağrıldığınız tarihi mutlaka tekrar tekrar okuyunuz uyarısı bulunuyor.

2016 Kara Kuvvetleri Komutanlığı (KKK) Sözleşmeli Er Alımı Mülakatlar İçin Posta ile Adaya Bildirim yapılacak mı?

Sayfanın altında paylaşılan kılavuz Kara Kuvvetleri Komutanlığı internet sitesinden yayımlandı ve söz konusu duyurunun tebliğ niteliğinde olduğu belirtildi.  Kara Kuvvetleri Komutanlığı (KKK) sözleşmeli er alımı için seçim aşamasına katılan adaylara posta ile sınav tarihi bildirilmeyecek.

2016 Kara Kuvvetleri Komutanlığı (KKK) Sözleşmeli Er Alımı Sınav Giriş Belgesini Nereden Edinebilirim?

KKK Sözleşmeli Er Alımı Sınav Giriş Belgesini “https://pertem.kkk.tsk.tr/02sonuc/sozer03/Sonuc.aspx” adresinden edinebilirsiniz.

2016 Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sözleşmeli Er Alımı Seçim Aşaması Başvuru Kılavuzuna Nereden Ulaşabilirim?

https://pertem.kkk.tsk.tr/02sonuc/sozer03/kilavuz.doc adresinden söz konusu kılavuza ulaşabilirsiniz.

Kamupersoneli.net

Exit mobile version