İlaç Takip Sistemindeki Aksaklıklar Ne Zaman Sonlanacak? (Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Duyurusu!)

 Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu resmi internet sitesinde ilaç takip sisteminin 6 nisan 2016 tarihi boyunca bazı problemler yaşanabileceği uyarısı yapıldı.

TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU (TİTCK) resmi internet sayfasından yapılan resmi duyuru şu ifadeler yer aldı ; “İlaç Takip Sisteminin kurulu oldugu veri merkezindeki çalışma nedeniyle İlaç Takip Sistemi(İTS)’de gün içerisinde kesinti yaşanacaktır. Herhangi bir aksaklık olmadığı taktirde kesintinin 07.04.2016 mesai başlangıcında sonlanacağı öngörülmektedir. Vatandaşımızın ilaca erişiminde sorun yaşanmaması amacıyla gereken tedbirler SGK ile karşılıklı alınmıştır. Kamuoyuna saygıyla arz ederiz. İTS Yardım Masası telefon numarası: 0(312) 218 34 50/51/52/53/54”.

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu ‘nun görevi ilaç, tıbbi cihaz ve kozmetik ürünlere yönelik düzenleyici, denetleyici ve yönlendirici politikalar geliştirmek , geliştirilen politikaları uygulayarak insan sağlığına hizmette bulunmaktır. Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu’nun hedefi sağlığa odaklı, bilimselliği esas olarak alan, mükemmeliği hedef edinen, uluslararası alanda öncü ve referans kurumlar arasında olmak.

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu hakkında istek, öneri ve şikayetlerinizi SABİM, BİMER ve CİMER‘e de iletebileceğiniz gibi söz konusu kurumun resmi internet sayfasında bulunan iletişim kısmından iletişime geçebilirsiniz.

Kamu haberleri, gündem haberleri, sağlık haberleri ve çok daha fazlası için kamupersoneli.net adresini takip etmeye devam edin. Kamu personeli forumunu ziyaret ederek başlık açabilir, çeşitli tartışmalara katılabilir, öneri ve şikayetlerinizi dile getirebilirsiniz.

Kamu Personeli | İzmir
Exit mobile version