HSK 1958 Hakim ve Savcının Atama Kura Sonuçlarını Açıkladı

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) resmi internet sayfası üzerinden hakim ve savcıların atama kuralarına dair bir duyuru yayımladı. 

HSK tarafından ”Adli Yargı Hâkim ve Cumhuriyet Savcıları ile İdari Yargı Hâkimlerine İlişkin 16/10/2018 Tarihli Kur’a Kararnamesi Sonucu” başlığı ile yayımlanan duyuruda, Adli Yargı Hakim ve Cumhuriyet Savcıları ile İdari Yargı Hakimlerinin atama kuralarının çekildiği bildirildi. 

HKS’DAN HAKİM VE SAVCI ATAMALARI KURA SONUÇLARI AÇIKLAMASI

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) yayımladığı atama kura sonuçlarında 1958 hakim ve savcıların görev yerlerinin belli olduğunu duyurdu. Konuya ilişkin HSK’nın web sayfası üzerinden yayımlanan duyuruda, mesleğe kabul edilen ve görev yerleri belli olan Adli Yargı hâkim ve Cumhuriyet savcıları ile İdari Yargı hâkimlerine mesleki başarılar dilendi. 

Adli Yargı Hâkim ve Cumhuriyet Savcıları ile İdari Yargı Hâkimlerine İlişkin 16/10/2018 Tarihli Kur’a Kararnamesi Sonucu

”Meslek öncesi eğitimlerini başarı ile tamamlayarak Hâkimler ve Savcılar Kurulunca mesleğe kabul edilen Adli Yargı hâkim ve Cumhuriyet savcıları ile İdari Yargı hâkimlerinin, Kur’a töreni Beştepe Millet ve Kongre Kültür Merkezinde 16/10/2018 tarihinde yapılmış olup ekte belirtilen ilgili mahallere atamaları yapılmıştır. Atamaları yapılan meslektaşlarımıza yeni görev yerlerinde başarı ve mutluluklar dileriz.”

Exit mobile version