Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanı Murat KOÇAK Kimdir?

 Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanı Sn. Murat KOÇAK Kimdir? Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanı Murat Koçak 1985 Yılında Polis Koleji’nden mezun oldu.


Polis kolejinden mezuniyetinden sonra, Polis Akademisi’nden 1989 yılında mezun olan ve Komiser yardımcısı rütbesiyle kutsal mesleğe adımını atan Asayiş Daire Başkanı Murat KOÇAK , Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Dairesi Başkanlığı, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü , Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü, Adana İl Emniyet İstihbarat Müdürlüğü ve Kayseri il Emniyet Müdürlüğü’nde görev yaptı.

Kayseri İl Emniyet Müdrü yardımcılığı ve Çankırı Polis Meslek Eğitim Merkezi’nde Öğretmen Emniyet Müdürlüğü kadrolarında da görev yapan Sn. Murat Kocak, Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Ana Bilim dalından mezun olmuştur.

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanı 1.Sınıf Emniyet Müdürü Murat Koçak, Meslek hayatı boyunca bir çok ödüle layık görülmüştür. Başarılı çalışmalarından ötürü EGM, Valilik, İçişleri Bakanlığı tarafından teşekkür, takdirname, tatif belgeleriyle bir çok defa ödüllendirilmiştir.

2015 Yılında 

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanı olarak atanan Sn. Murat KOÇAK iyi derecede ingilizce biliyor, evli ve iki çocuk babasıdır.

Kamu haberleri, Emniyet Haberleri ve çok daha fazlası için kamu personelinin tarafsız sesi kamupersoneli.net adresini takip etmeyi sürdürün. Kamu haberlerinden, gelişmelerden ve çok daha fazlasından haberdar olabilmek için kamupersoneli.net android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

Kamu Personeli – Ankara
Exit mobile version