EGM'de Görevli Sivil Memurlar İçin Görevde Yükselme Sınavı Açıklaması

Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya bir ziyaret gerçekleştirdiler. Kamu gündeminin ele alındığı görüşme kapsamında Memur Sen Başkanı Ali Yalçın, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya bazı konularda ki taleplerini iletti. 

Ali Yalçın’ın Bakan Süleyman Soylu ile görüştüğü konular ve sonrasında yapılan açıklamaya ilişkin ayrıntıları sizlerle paylaşıyoruz. 

EGM’DE SİVİL MEMURLAR İÇİN GÖREVDE YÜKSELME SINAVI AÇIKLACAK

Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile gerçekleştirdiği görüşme sonrasında, ele alınan konulara dair sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Bu konuda İçişleri Bakanlığı’nın Türkiye geneli gerçekleştirdiği Büro Memuru alımı içi mülakat sonuçlarına dair taleplerini ilettiklerini ifade eden Ali Yalçın, açıklamasında sonuçların kısa sürede açıklanacağını söyledi. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya iletilen bir diğer konu ise Emniyet Genel Müdürlüğü’nde görevli sivil memurlara Görevde Yükselme Sınavı açılması yönünde oldu. Ali Yalçın bu konuda, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talimat verildiğini söylediği ifadelerini, aktardı. İşte Memur Sen Başkanı Ali Yalçın’ın o paylaşımları

Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ın Twitter Hesabından Yapmış Olduğu Paylaşım

Sayın Bakan’a Büro Memur-Sen’imizi ilgilendiren iki talebi ilettik. 

* İçişleri Bakanlığı Mülakat Sonuçlarının açıklanması (Hızlandırıyoruz, açıklayacağız denildi) 

* Emniyet Genel Müdürlüğü’nde görev yapan Sivil Memurlar için Görevde Yükselme Sınavı talebi (Talimat verildi)

Kamupersoneli.net – ANKARA

Exit mobile version