KPSS Önlisans Sınav Giriş Belgeleri ÖSYM Tarafından Ne Zaman Açıklanacak?

KPSS ortaöğretim sınavının ardından gözler KPSS Önlisans sınavına çevrildi. KPSS Önlisans sınavı 4 Kasım 2018 tarihinde Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından gerçekleştirilecektir. 

Bilindiği gibi KPSS başvuru kılavuzuna göre, adayların sınava giderken ‘KPSS Sınava Giriş Belgesi’ni yanında bulundurması gerekiyor. Ayrıca adayların yanlarına nüfus cüzdanı veya T. C. Kimlik Karı ya da geçerlilik süresi dolmamış pasaportun aslının bulunması gerekmektedir.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından gerçekleştirilecek olan KPSS için adaylar sınav giriş belgelerinin ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladılar. Konu hakkında detayları kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz…

SINAV GİRİŞ BELGELERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KPSS önlisans sınav giriş belgelerinin ne zaman yayınlanacağı hakkında ÖSYM tarafından bir açıklama yapılmadı. Ancak önceki sınavlara bakıldığında sınav giriş belgelerinin sınavdan 10 gün önce adayların erişimine açılması beklenmektedir.

ÖSYM tarafından 4 Kasım’da geçekleştirilecek olan sınavın sonuçları ÖSYM’nin sonuç açıklama sistemi üzerinden 29 Kasım 2018 tarihinde açıklanacaktır.

Exit mobile version