Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ünal Yılmaz Kimdir?

 Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine , Başbakanlık Müşaviri Sn. Mehmet Ünal Yılmaz Atandı. Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Mehmet Ünal Yılmaz Kimdir?

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Mehmet Ünal Yılmaz Eğitim Hayatı

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ünal Yılmaz 17 Nisan 1964 Siirt doğumludur. Gazi Üniversitesi İ.İ.B.F Kamu Yönetimi mezunu olan Mehmet Ünal Yılmaz , Türkiye Orta Doğu ve Amme İdaresi Enstitüsü Kamu Yönetimi Lisans Üstü Uzmanlık Programı’nı başarıyla tamamlamıştır.

Mehmet Ünal Yılmaz Meslek Hayatı

1989 Yılından 1997 yılına kadar Yem Sanaeyi ve Türk A.Ş Genel Müdürlüğü Personel Dairesi başkanlığınde çeşitli pozisyon ve kademelerde memur, şef, uzman ve personel şube müdürü olarak görev yapmıştır. Kuruluşun özelleştirilmesinden sonra, 1997 yılından 2003 yılına kadar Başbakanlık PErsonel ve Prensipler Genel Müdürlüğü ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Personel Dairesi Başkanlığı’nde Eğitim uzmanı, şef olarakta görev yapmıştır.

2003 Yılında Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Personel ve Eğitim Dairesi Başkanı olarak atandı. Mehmet Ünal Yılmaz, 2005 yılında bakan müşaviri olarak atanmış, 2006 yılında Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü’nde Genel Müdür Yardımcılığına vekaleten atanmış , 2009 yılında söz konusu göreve asaleten atanmıştır. Sn. Mehmet Ünal Yılmaz evli ve iki çocuk babasıdır. 

Kamu personeli haberleri, gündem haberleri ve son dakika gelişmelerinden her yerde haberdar olabilmek için android uygulamamızı indirmenizi tavsiye ederiz.

Kamupersoneli.net
Exit mobile version