Banka Personeli Alım İlanları

Türk Ekonomi Bankası (TEB) En Az Lise Mezunu Personel Alımı Yapıyor!

Kariyer siteleri üzerinden personel alımı için ilana çıkan bankalar arasında Türkiye Ekonomi Bankası’da (TEB) bulunuyor.

TEB tarafından 47 farklı ilan yayımlandı ve Türkiye genelinde en az lise mezunu olmak şartı ile personel alımı gerçekleştirileceği açıklandı.

GENEL ŞARTLAR NELER?

TEB tarafından yayımlanan ilanlarda adayların en az lise mezunu olması şart, ayrıca başvuru şartlarına haiz olmayan adayların başvurularının geçersiz sayılacağı açıklandı.

Diğer yandan kadrolara göre talep edilen şartlara uygun olmak gerekiyor. erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olması isteniyor. Ayrıca kadrolara göre muaf veya en az 2 yıl tecilli olması şart.

Problemlere çözüm odaklı çalışabilen adaylar ile, risk yönetimlerinde deneyimi olan adayların başvuru yapması isteniyor.

Ayrıca esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilecek adayların başvuruda bulunması gerekiyor.

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK?

TEB tarafından yayımlanan ilanlarda ilana çıkılan pozisyonlar ise şöyle;

“Bilgi Teknolojileri İş Analisti, TEB – Türk Ekonomi Bankası, TEB Faktoring Genel Başvuru (Engelli Adaylar), TEB Holding Bütçe Mali Kontrol Yönetici Yardımcısı, Müşteri ilişkileri yöneticisi, KOBİ müşteri ilişkileri yöneticisi, İşletme müşteri ilişkileri yöneticisi, Bireysel müşteri ilişkileri yöneticisi, Bilgi Güvenliği Uzmanı, Şube Asistanı, Pos satış temsilcisi, Şubeler Kontrol Yöneticisi, Engelli Genel Başvuru, Bilgi Teknolojileri Müfettişi/Müfettiş Yardımcısı.

Yazılım Geliştirme Uzmanı, Konfigürasyon Yönetimi Proje Uzmanı, Destek Hizmet. Verimlilik Yöneticisi, Mevzuat ve Etik Yöneticisi, İzleme Sistemleri Uzmanı, Aktif Satış Temsilcisi, Şube Asistanı, Operasyonel Risk ve Kontrol Yönetici Yardımcısı, Müfettiş, Kredili Ürünler Tahsilat Yetkilisi, Kurumsal Krediler Tahsis Yöneticisi, Bilgi Güvenliği ve Sistem Geliştirme Yöneticisi, İşletme Müşteri İlişkileri Yöneticisi ve Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi” olarak açıklandı.

DETAYLAR İÇİN: “https://goo.gl/nsiWco”

Üst kısımda yer alan bağlantı adresini internet tarayıcınızın arama satırına kopyalayınız/yazınız ve enter tuşuna basınız…

Kamupersoneli.net