MEB "Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri" Başvurular Başladı

Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri Başvuruları Başladı.Yenilikçi uygulamaların milli eğitim sistemine kazandırılması , öğrenci ve öğretmenlerin daha iyi eğitim öğretim imkanlarının sunulması maksadıyla yürütülen ve MEB tarafından başarılı çalışmalara verilen “Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri” ‘nin dördüncüsü 2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılında gerçekleşecek.

Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri’ne nasıl başvuru yapılır? Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödüllerine başvurular bireysel ve kurumsal olarak yapılabiliyor. Başvurular “http://eoyo.meb.gov.tr/Login.aspx” üzerinden elektronik ortamda yapılıyor. MEBBİS kullanıcısı olmayanlar T.C Kimlik numarası ile sisteme giriş yaparak , online formları doldurarak başvuru işlemini gerçekleştirebilir.

Bireysel Başvuru için MEBBİS Kullanıcıları bireysel kullanıcı kısmını seçtikten sonra açıklamaları okumalı ve açıklamaları okuduğuna dair kutucuğu onaylayarak “Bireysel Kullanıcı Girişi” butonuna tıklayacak. Daha sonra sistem kullanıcıdan kullanıcı adı ve şifre isteyecek MEBBİS kullanıcıları olmayanlar bu ekrandan başvuru yapamıyor. Daha sonra gelen başvuru kısmında söz konusu formdaki alanlar eksiksiz ve doğru olarak doldurulduktan sonra başvuru işlemi tamamlanabilir.

Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri Başvuru Kılavuzunu Milli Eğitim Bakanlığı resmi internet sitesinden edinebilirsiniz.

Kamu haberleri , MEB haberleri ve çok daha fazlasını takip etmek için kamupersoeli.net adresini her gün ziyaret etmeyi unutmayın. Kamupersoneli.net’in android cihazlar için geliştirdiği cep telefonu uygulamasını indirerek; gündemdeki gelişmelerden, kamu haberlerinden, meb haberlerinden ve çok daha fazlasından anında her yerde haberdar olma fırsatına sahipsiniz.

Kamu Personeli | Ankara
Exit mobile version