Gündem

TSK Operasyonlar Hakkında Bilgilendirme Yaptı ( 15 Terörist Öldürüldü )

Türk Silahlı Kuvvetleri Genel Kurmay Başkanlığı, 4 Nisan 2016 tarihinde bölücü terör örgütüne karşı yürütülen operasyonlar hakkında bilgilendirme yaptı. TSK resmi internet sayfasından yapılan duyuruya göre ; 4 Nisan 2016 tarihinde 15 terörist öldürüldü. Mardin’in Nusaybin ilçesinde, Şırnak merkezde, Hakkari Yüksekova’da devam eden operasyonlarda 15 terörist güvenlik güçleri tarafından etkisiz hale getirildi. Mardin Nusaybin’de öldürülen terörist sayısı 170 ‘e ulaşırken, Şırnak merkez’de bu rakam 147, Hakkari Yüksekova’da operasyon boyunca etkisiz hale getirilen terörist sayısı 132 olarak açıklandı. 

Mardin Nusaybin

Mardin Nusaybin’de bölücü terör örgütüne karşı yürütülen operasyonlar devam ediyor.TSK Genel Kurmay Başkanlığı resmi internet sitesinden yapılan duyuruda 4 Nisan 2016 tarihinde Mardin Nusaybin’de 7 bölücü teröristin etkisiz hale getirildiği kamuoyuna bildirildi.

Şırnak Merkez

TSK Genel Kurmay Başkanlığı resmi internet sayfasından yapılan bilgilendirmede 4 Nisan 2016 tarihinde söz konusu bölgede yapılan operasyonda 6 bölücü teröristin etkisiz hale getirildiği açıklandı.

Hakkari Yüksekova

Hakkari Yüksekova’da da operasyon devam ediyor. Operasyonlar boyunca, 132 bölücü terör örgütü mensubu etkisiz hale getirildi.4 Nisan 2016 tarihinde etkisiz hale getirilen bölücü terörist sayısı 2 olarak açıklandı.

Kuzey IRAK

Türk Hava Kuvvetleri Irak’ın kuzeyini bombalamaya devam ediyor. Bölücü terör örgütü tarafından kullanıldığı daha önce tespit edilen mevzi, barınak ve mağaralar, Türk Hava Kuvvetleri tarafından imha edildi.

Kamu haberleri, gündem haberleri ve çok daha fazlası için kamupersoneli.net adresini takip etmeye devam edin. Siz değerli ziyaretçilerimiz için geliştirdiğimiz android uygulamasını cep telefonunuza indirerek gelişmelerden her yerde haberdar olabilirsiniz.