2016 Akbank Gişe Yetkilisi Alımı ( Akbank Personel Alım Kriterleri)

Akbank Çeşitli illerde istihdam etmek üzere Gişe Yetkilisi alımı yapacak. AKBANK Türkiye’nin en büyük ve çalışanlarına en iyi imkanları sunan bankalardan bir tanesidir. AKBANK Gişe yetkilisi alımlarına devam ediyor. AKBANK Gişe yetkilisi alımı ilanının detayları kamupersoneli.net adresinde…

AKBANK Gişe Yetkilisi Alımı 2016

Akbank Gişe Yetkilisi Alımları için aranılan genel nitelikler şu şekilde açıklanmış; Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, 1988 ve sonrası doğumlu olmak,  Örgün Öğretim Lisans mezunu olmak, başvuruda bulunacak adayların askerlik hizmetini yapmış olması ya da en az 2 sene tecilli olması gerekiyor, Başvuru yapacak adayların müşteri ve kalite odaklı olmaları, dinamik, güleryüzlü ve etkin iletişim sahibi olmaları, takım çalışmasına yatkınlık, AKBANK tarafından yapılan sınavlara 6 ay içerisinde katılmamış, AKBANK tarafından yapılan herhangi bir sınav aşamasında başarısız kabul edilmemiş adaylar AKBANK’a başvuruda bulunabilir.

AKBANK’ın İstanbul için yaptığı Gişe yetkilisi alım ilanının kapanmasına kısa bir süre kaldı. 4 Nisan 2016 tarihinde güncellenen ilana şimdiye kadar çok fazla başvuru yapılmadığı görülüyor. 8 Nisan 2016 tarihinde kapanacak olan ilana başvuruda bulunmak için aşağıdaki linki ziyaret edebilirsiniz.

http://www.kariyer.net/akbank-is-ilanlari-c11195-p1299/

Kamu haberlerini, gündem haberlerini, ekonomi haberlerini ve çok daha fazlasını kamupersoneli.net adresinden takip edebilirsiniz. Kamupersoneli.net’in android cihazlar için geliştirdiği uygulamayı cep telefonunuza indirerek personel alımı ilanlarından, kamu haberlerinden, gündemdeki gelişmelerden her yerde , her zaman haberdar olabilirsiniz. Forum.kamupersoneli.net adresini ziyaret ederek tartışmalara katılabilir, herhangi bir konu hakkında tartışma başlatabilir, öneri ve şikayetlerinizi forum yöneticilerine bildirebilirsiniz.

İstanbul | Kamupersoneli.net

Exit mobile version